×

صدور ۳۷ هزار مگاوات پروانه ساخت نیروگاه جدید در دولت چهاردهم

  • کد نوشته: 244144
  • ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • ۰
  • عباس علی آبادی در حاشیه سی‌وسومین کنفرانس بین‌المللی انجمن مهندسان مکانیک در دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: صنعت برق کشور به‌ سمت استفاده از فناوری‌های نوین حرکت می‌کند و شبکه برق در مسیر هوشمندسازی قرار دارد؛ این اقدام در راستای ایجاد هماهنگی بیشتر میان مصرف و تولید انرژی دنبال می‌شود. وی ادامه داد: در […]

    صدور ۳۷ هزار مگاوات پروانه ساخت نیروگاه جدید در دولت چهاردهم
  • عباس علی آبادی در حاشیه سی‌وسومین کنفرانس بین‌المللی انجمن مهندسان مکانیک در دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: صنعت برق کشور به‌ سمت استفاده از فناوری‌های نوین حرکت می‌کند و شبکه برق در مسیر هوشمندسازی قرار دارد؛ این اقدام در راستای ایجاد هماهنگی بیشتر میان مصرف و تولید انرژی دنبال می‌شود.

    وی ادامه داد: در شرایط فعلی، وقتی با کمبود برق مواجه می‌شویم، ناچار به اعمال محدودیت برای همه مشترکان هستیم، اما با بهره‌گیری از فناوری و تکنولوژی‌های نوین، این وضعیت تغییر خواهد کرد و تنها کسانی که عامل ناترازی در شبکه هستند، مشمول محدودیت خواهند شد.

    وزیر نیرو خاطرنشان کرد: استفاده از کنتورهای هوشمند نقش مهمی در این مسیر دارد؛ این کنتورها قادر هستند، مصرف را برای مشترکانی که الگوی نادرستی دارند، محدود کرده و مصرف‌کنندگان پرمصرف را ناگزیر کنند تا میزان مصرف برق خود را به سطح معقولی کاهش دهند.

    علی آبادی ادامه داد: تاکنون نزدیک به ۵ میلیون کنتور هوشمند در کشور نصب شده و در صورت تداوم این روند، تا پایان سال جاری این رقم می‌تواند به حدود دو برابر افزایش یابد.

    وی با اشاره به اینکه مشکل آب و برق تنها مختص ایران نیست، خاطرنشان کرد: این موضوع یک چالش جهانی است و ایران نیز از تأثیرات شرایط جهانی مستثنی نیست. مردم باید در مدیریت مصرف همکاری کنند، چرا که تلاش‌های صورت‌گرفته در بخش تولید بدون مشارکت مردم در مصرف، کافی نخواهد بود.

    وزیر نیرو خاطرنشان کرد: در برخی موارد شاهد بد مصرفی و حتی سوءاستفاده هستیم که باید جلو آن گرفته شود. مشکل اصلی ما در صنعت برق، عدم تناسب میان تولید و مصرف و همچنین نبود جذابیت کافی برای سرمایه‌گذاری و تشکیل سرمایه است. این رویه باید اصلاح و فضای کسب‌وکار در این صنعت جذاب‌تر شود.

    علی آبادی خاطرنشان کرد: بخش خصوصی در سال‌های اخیر رویکرد مثبتی به سرمایه‌گذاری در صنعت برق داشته است، به‌گونه‌ای که تاکنون برای احداث ۳۷ هزار مگاوات نیروگاه جدید، پروانه صادر شده که این نشان‌دهنده جذاب شدن تدریجی صنعت برق برای فعالان بخش خصوصی است.

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *