محمد آیینی، اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی برای حدود یک میلیون و ۵۰ هزار واحد مسکونی در محدوده بافتهای فرسوده پروانه صادر شده که از این تعداد ۲۲۶ هزار واحد معادل بیش از ۲۰ درصد از کل طی حدود دو سال و نیم دولت سیزدهم اجرا شده است.
وی افزود: دولت سیزدهم نسبت به دولت قبل حداقل رشد ۵۰ درصد در صدور پروانه بافتهای فرسوده رشد سالیانه داشته است. تعداد ۳۵۷ هزار واحد نیز در دولتهای نهم و دهم اجرا شده که نشان میدهد این دو دولت توجه بیشتری به امر نوسازی مسکن در مقایسه با دولتهای دیگر داشتند.
به گفته آیینی، امسال رکورد صدور پروانه در بافتهای فرسوده تا پایان سال شکسته خواهد شد که کاری کمنظیر است و ان شاءالله سال آینده سال بهتری برای موضوع نوسازی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: از مردم دعوت میکنیم از فرصت طلایی که دولت و شهرداریها در قالب بسته تشویقی اعم از تخفیف پروانه، تسهیلات بانکی، بسته ۱۹ بندی و بسته زمین استفاده کنند. خوشبختانه بافت فرسوده این شرایط را دارد که تولیداتش سریع تر به بازار میرسد.
آیینی گفت: از ۲۲۶ هزار پروانه مسکونی که طی دو سال گذشته در بافتهای فرسوده صادر شده ۸۰ هزار واحد به بهرهبرداری رسیده است. برای ۵۷ هزار واحد مراسم رسمی افتتاح برگزار شده و تلاش میکنیم تا پایان سال با حضور رییسجمهور مراسم رسمی برای سایر واحدها برگزار کنیم.
وی با اشاره به مهلت واگذاری سند برای حاشیهنشینان تا پایان سال جاری بیان کرد: بند «م» تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ این فرصت را فراهم کرد که ساکنان سکونتگاههای غیررسمی نسبت به دریافت سند اقدام کنند و برای تمدید این زمان، قانون وجود ندارد. بنابراین خواهشم این است که متقاضیان تا پایان سال از طریق سامانه facility.udrc.ir ثبت نام را انجام دهند.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان همکاری بانکها در پرداخت تسهیلات نوسازی گفت: در حوزه بافت فرسوده تا کنون عمده تسهیلات توسط بانک مسکن پرداخت شده و بانکهای دیگر تازه به این فرآیند ورود کرده اند. لذا هنوز ارزیابی نسبت به سایر بانک ها نداریم اما بانک مسکن با تمام توانش اقدام به پرداخت وام نوسازی کرده که جای تقدیر و تشکر دارد.
دیدگاهتان را بنویسید