×

اول قوانینی که داریم را اجرا کنیم بعد به ایده آل ها رسیدگی کنیم

  • کد نوشته: 22829
  • ۱۴ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • مسعود پزشکیان با اشاره به این موضوع که در حال حاضر موضوعات زیادی در کشور وجود دارد که مغفول مانده است افزود: برای برگزاری رفراندوم باید موضوعی وجود داشته باشد، وی در ادامه گفت: بهتر است در وهله اول قوانینی که داریم را اجرا کنیم و بعد به ایده آل ها برسیم.

    اول قوانینی که داریم را اجرا کنیم بعد به ایده آل ها رسیدگی کنیم
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد”، مسعود پزشکیاندر پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر موضوعی در کشور وجود دارد که نیاز به رفراندوم داشته باشد، گفت: اگر برگزاری رفراندوم قانون است ما نباید حاشیه سازی کنیم، البته باید موضوعی وجود داشته باشد که بتوان برای آن همه پرسی برگزار کرد.


    نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه مشخص نیست نظر رئیس جمهور از برگزاری رفراندوم چه بوده است، اظهارداشت: بهتر است در وهله اول قوانینی که داریم را اجرا کنیم بعد به ایده آل ها رسیدگی کنیم.


    وی افزود: در حال حاضر بسیاری از مواد قانون اساسی در کشور مغفول مانده که نیاز است اول به اجرای آن بپردازیم و بعد برای ضعف اجرا در قوانین دیگر چاره اندیشی کنیم.


    نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه برجام موضوعی نبود که به برگزاری رفراندوم نیاز داشته باشد، خاطرنشان کرد: برجام مسأله کارشناسی پیچیده ای بود که نیاز به بررسی علمی داشت و نمی شد با آن برخورد سلیقه ای کرد بلکه باید طبق روش و چارچوب تعیین شده در مسیر متناسب حرکت کرد.


    منبع : خبرگزاری خانه ملت


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *