به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد” به نقل از تسنیم، اعتراض کارگران هپکو و آذراب به عدم پرداخت حقوق آنها در طول دو ماه گذشته در نهایت باعث شد تا مسئولین با برگزاری جلسات مختلفی فکری به حال این واحدهای تولیدی کنند. اما مانور تبلیغاتی مسئولان در بررسی مشکلات آذرآب و هپکو فقط به پرداخت حقوق کارگران این واحدها که چندین ماه معوق شده بود ختم شده و هنوز تدبیری برای احیاء آنها انجام نشده است.
البته هفته گذشته شریتعمداری وزیر صنعت با برگزاری جلسهای به معاون امور صنایع خود دستور داد تا تمامی قراردادهای موجود در شرکتهای هپکو و آذرآب را نظارت و پیگیری و روزانه گزارش این موضوع را اعلام کند. در حال حاضر یک هفته از این موضوع گذشته و هنوز معاونت صنایع گزارشی را در این رابطه اعلام نکرده است. حتی پاسخی هم از سوی معاونت صنایع به رسانهها در رابطه با وضعیت این دو واحد تولیدی داده نمیشود.
شرکت آذرآب اراک جزو واگذاریهای اصل ۴۴ و هپکو از جمله شرکتهای واگذار شده سالهای گذشته است و کارگران این دو کارخانه در روزهای اخیر چندین بار در اعتراض به عدم پرداخت حقوق معوقه خود تجمع و خواستار پیگیری و پرداخت مطالبات معوق شده بودند.
عواملی همچون واگذاریهای غیراصولی و غیر شفاف، واردات محصولات مشابه خارجی و عدم مدیریت مناسب موجب شده تا حال و روز هپکو و آذرآب امروز اینگونه شود.
صنایع آذرآب از بدو تأسیس جزو پیشرانان ساخت نیروگاههای برق و تجهیزات پالایشگاهی در خاورمیانه به حساب آمده و تأمینکننده تجهیزات پروژههای پتروشیمی برای بخش دولتی و خصوصی بوده است. اما تشدید مشکلات این شرکت طی سالهای ۹۴ تا ۹۶ به جایی رسید که حتی توان پرداخت حقوق کارگران خود را هم نداشت.
در کنار این موضوع واردات ماشینآلات راهسازی آن هم در حالی که شرکت هپکو به عنوان تنها تولیدکننده ماشینآلات راهسازی در خاورمیانه به نام بود، عاملی شد تا این واحد دیگر امکان فعالیت را پیدا نکرده و هر روز با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم کند.
دیدگاهتان را بنویسید