×

امیر قطر به عربستان می‌رود / مساله بحران منطقه خلیج فارس در دستور جلسه این نشست نیست

  • کد نوشته: 23825
  • ۱۹ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • امیر قطر به دعوت دبیر کل اتحادیه عرب برای شرکت در نشست آتی سران کشورهای عربی در ریاض به عربستان سعودی می‌رود و به گفته سخنگوی وزارت خارجه قطر مساله بحران منطقه خلیج فارس در دستور جلسه این نشست نیست.

    امیر قطر به عربستان می‌رود / مساله بحران منطقه خلیج فارس در دستور جلسه این نشست نیست
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، روزنامه الرأی کویت به نقل از یک دیپلمات عرب نوشت، تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر پانزدهم آوریل جاری برای شرکت در نشست سران کشورهای عربی در ریاض در راس هیاتی به عربستان سفر می‌کند.


    لولوه الخاطر، سخنگوی وزارت خارجه قطر در گفتگو با خبرگزاری آناتولی ترکیه با اشاره به اینکه احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب به صورت رسمی از قطر برای شرکت در نشست آتی سران کشورهای عربی در ریاض دعوت کرده، اظهار داشت: مساله بحران منطقه خلیج فارس در دستور جلسه این نشست نیست.


    الخاطر در ادامه بار دیگر بر پایبندی قطر به اصل گفتگو برای حل بحران میان این کشور و چهار کشور عربی منطقه تاکید کرد و در ادامه رسیدگی به این مساله در نشست آتی را تعید دانست و گفت: در صورتی که این موضوع مطرح شود، همانگونه پیش از این بارها تکرار کرده‌ایم، ما برای حل این بحران به اصل گفتگو تا زمانی که در چارچوب حفاظت از حاکمیت و منافع ملی قطر و مردم آن باشد، پایبندیم.


    قرار است فردا (دوشنبه) نشست‌های مقدماتی بیست و نهمین نشست سران کشورهای عربی در ریاض آغاز شود.


    منطقه خلیج فارس از ژوئن ۲۰۱۷ شاهد قطع روابط دیپلماتیک چهار کشور عربی عربستان، امارات، بحرین و مصر با قطر و اعمال تحریم‌هایی علیه این کشور با طرح ادعای حمایت دوحه از تروریسم است.


    منبع: ایسنا 

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *