به گزارش پایگاه خبری” با اقتصاد” به نقل از فارس، بیژن صادق در این خصوص گفت: علیرغم آثار مثبت طرح تحول سلامت، افزایش تعرفههای درمان باعث زیان بیمهگران شده به گونهای که چندی قبل رئیس یکی از دانشگاههای علوم پزشکی به دلیل عدم ایفای تعهدات دستگاههای بیمهگر ناگزیر به صدور دستورالعمل ویژه به بیمارستانهای تابعه شد، این در حالی است که بیشترین تاثیر طرح سلامت بر روی بیمههای اولیه مانند تأمین اجتماعی، خدمات درمانی نیروهای مسلح و بیمههای خویشفرما بوده است.
وی خاطرنشان کرد: قریب به یک دهه هیچ تغییری بر روی تعرفههای پزشکی صورت نگرفته و افزایش تعرفهها به تأخیر افتاده بود.
مدیرعامل شرکت بیمه دانا که در قالب یک کنسرسیوم سهم ۵۵ درصدی در سبد بیمه تکمیلی درمان کشور دارد، اضافه کرد: اصلاح تعرفههای درمان هزینههای شرکتهای بیمه تجاری در حوزه بیمه تکمیلی را نیز تحت تأثیر قرار داده است، اما علیرغم هزینههایی که طرح تحول سلامت برای بخش درمان ایجاد کرد، بیمههای تجاری در یکی ـ دو سال اخیر توانستند تغییراتی را بر روی حق بیمهها اعمال کرده و خود را با شرایط جدید تطبیق دهند.
صادق گفت: در واقع نسبت به چند سال قبل تفاوت ماهوی بین بیمههای تکمیلی درمان شرکتهای تجاری اتفاق نیفتاده است این در حالی است که اجرای طرح تحول سلامت برای بیمهشدگان آثار مثبتی داشته و بسیاری از خدمات درمانی، بستری و جراحی که قبلا تحمل هزینههای سنگینی را میطلبید اکنون تنها با پرداخت ۵ درصد هزینهها در بیمارستانهای دولتی و تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی قابل انجام است.
مدیرعامل بیمه دانا اضافه کرد: تعهدات شرکت ما به عنوان عرضهکننده خدمات بیمه تکمیلی ممکن است با چند روز تأخیر انجام شود و قطع به یقین اگر به تعهداتمان عمل نکنیم، طرفهای قرارداد اقدام به لغو قرارداد با شرکت میکنند.
صادق اضافه کرد: اخیرا در جلسه ای، بیمه مرکزی و سندیکا به شرکتهای بیمهگر ایفای تعهدات در کمترین فاصله زمانی را توصیه و تاکید کردن که تأخیرهای موجود در پرداخت خسارت را به حداقل برسانیم و رضایت بیمهگذاران را به دست آوریم.
اجرای طرح جامع سلامت در دولت یازدهم تعرفههای درمان را با افزایش چشمگیری همراه کرد و این مسئله فشار چشمگیری را بر دستگاهها و شرکتهای بیمهگر اعم از خصوصی و دولتی وارد آورد. بر این اساس صادق از اصلاح تعرفههای بیمه تکمیلی درمان تا ۱۵ درصد خبر داد
دیدگاهتان را بنویسید