×

مارک زاکربرگ برای توضیح رسوایی فروش اطلاعات به کمپین ترامپ به مجلس سنای آمریکا رفت

  • کد نوشته: 24462
  • ۲۲ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • کمیته قضایی مجلس سنا چند وقت پیش در ماجرای فروش اطلاعات کاربران به کمپین انتخاباتی ترامپ، مارک زاکربرگ را احضار کرده بود و امروز مؤسس فیس بوک به مجلس سنا رفت و در مورد این رسوایی توضیح داد.

    مارک زاکربرگ برای توضیح رسوایی فروش اطلاعات به کمپین ترامپ به مجلس سنای آمریکا رفت
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، موسس فیس بوک مارک زاکربرگ در جلسه کنگره سنا در آمریکا حاضر شد تا در مورد اطلاعات شخصی کاربران شبکه اجتماعی توضیح دهد.


    زاکربرگ به علت رسوایی جمع آوری داده های کاربران فیسبوک توسط “کمبریج آنالیتیکا” به سوالات سناتورها پاسخ می داد. علاوه بر این، او توضیح داد که چگونه از شبکه های اجتماعی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ استفاده کردند. در این زمینه، او از «رباتهای روسی» شکایت کرد، که در طول این دوره فعال بودند، اما فیسبوک توانست حسابهای این بوت ها را حذف نماید.


     گفتنی است، الکساندر کوگان بر اساس اطلاعات فیسبوک ابزاری برای آشکار کردن شخصیت افراد ساخته بود و بعدا این اطلاعات را به کمبریج آنالیتیکا فروخته بود. 


    منبع: اسپوتنیک

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *