×

پاریس و ریاض ایران را به تلاش برای دست‌یابی به سلاح اتمی متهم کردند

  • کد نوشته: 24649
  • ۲۲ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • فرانسه و عربستان در بیانیه‌ای مشترک ایران را به تلاش برای دست یابی به تسلیحات اتمی متهم کردند

    پاریس و ریاض ایران را به تلاش برای دست‌یابی به سلاح اتمی متهم کردند
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی پس از اتمام سفر سه روزه خود پاریس را به مقصد مادرید ترک کرد.


    پاریس و ریاض در پایان این سفر بیانیه‌ای صادر کردند که در آن  ایران را به تلاش برای دست یابی به تسلیحات اتمی متهم کرده  و  مقابله با دستیابی تهران به این تسلیحات را یک ضرورت دانسته است.


     در این بیانیه همچنین  اعلام شده که گام های موثربرای متوقف کردن برنامه موشکی ایران و سیاست‌های ثبات‌زدای تهران در منطقه توسط عربستان سعودیو فرانسه بررسی شده است.


    پاریس و ریاض  همچنین در رویکردی خصمانه و ادعایی بی اساس، ایران را به تسلیح گروه‌های شبه نظامی و گروه‌های مسلح متهم کردند و از تهران خواستند به حقوق بین الملل از جمله اصل حسن هم‌جواری و عدم دخالت در امور داخلی کشور‌ها احترام بگذارد.


     


    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *