×

بشار اسد در تماس تلفنی با روحانی: حمله غرب به سوریه به دلیل از دست دادن اعتبارش بود / روحانی: تجاوز امروز هرگز اراده ملت سوریه را در جنگش علیه تروریسم ضعیف نخواهد کرد

  • کد نوشته: 24992
  • ۲۵ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • بشار اسد در تماس تلفنی به رئیس جمهور کشورمان به حمله امروز غرب به سوریه اشاره کرد و گفت حمله به سوریه در نتیجه این است که غربی‌ها که حامی تروریسم هستند به خوبی دریافته‌اند که تسلط و اعتبار خود را از دست داده‌اند. روحانی نیز ر این تماس تلفنی گفت ما اطمینان داریم تجاوز امروز هرگز اراده ملت سوریه را در جنگش علیه تروریسم ضعیف نخواهد کرد.

    بشار اسد در تماس تلفنی با روحانی: حمله غرب به سوریه به دلیل از دست دادن اعتبارش بود / روحانی: تجاوز امروز هرگز اراده ملت سوریه را در جنگش علیه تروریسم ضعیف نخواهد کرد
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، به نقل از سایت شبکه المیادین، بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه در این تماس تلفنی اظهار داشت، حمله به سوریه در نتیجه این است که غربی‌ها که حامی تروریسم هستند به خوبی دریافته‌اند که تسلط و اعتبار خود را از دست داده‌اند.


    اسد گفت: این اقدام خصمانه بعد از شکست تروریست‌ها در تحقق اهداف کشورهایی است خودشان را وارد جنگ سوریه کردند.


    رئیس‌جمهوری سوریه افزود: این تجاوز تنها اراده ملت و کشور سوریه را در جنگ علیه ترویسم در هر وجب از خاک کشور بیشتر می‌کند.


    حسن روحانی،‌ رئیس‌جمهوری کشورمان نیز به اسد گفت: ما اطمینان داریم تجاوز امروز هرگز اراده ملت سوریه را در جنگش علیه تروریسم ضعیف نخواهد کرد.


    منبع: ایسنا 

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *