به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، بازار سرمایه پس از پشت سر گذاشتن تلاطمات هفته گذشته و سپری کردن فراز و فرودهای فراوان پس از ثبات نسبی برقرار شده به وسیله سیاست های دستوری اعمالی از سوی دولت اولین روز کاری را با افت تمامی شاخص ها آغاز نمود.
در پایان ساعت معاملات شاهد افت ۲۹۹ واحدی شاخص کل بورس اوراق بهادار متاثر از معاملات نمادهای “فارس”، “فملی”، “جم”، “کگل” و “شسپا” و ایستادن رقم آن بر روی ۹۵ هزار و ۹۸۷ واحد بودیم.
سایر شاخص ها نیز از روند کاهشی بی بهره نبودند و در پایان شاخص قیمت (وزنی –ارزشی) با کاهش ۹۴ واحدی رقم ۳۰ هزار و ۴۳۷، شاخص کل (هم وزن) با افت ۸۵ واحدی رقم ۱۶ هزار و ۶۷۸، شاخص قیمت( هم وزن) با افت ۶۳ واحدی رقم ۱۲ هزار و ۴۱۳، شاخص آزاد شناور با افت ۳۹۴ واحدی رقم ۱۰۱ هزار و ۹۲۸، شاخص بازار اول با ۲۲۵ واحد کاهش رقم ۶۷ هزار و ۸۴۴ و در آخر شاخص بازار دوم با بیشترین افت یعنی ۵۷۳ واحد بر روی رقم ۲۰۶ هزار و ۱۸۴ ایستادند.
اما معاملات بازار فرابورس متاثر از معاملات “مارون”، “هرمز” و “بمپنا” حرکتی بر خلاف بورس را طی کرد و شاخص کل با ۱.۸۰ واحد افزایش رقم ۱۰۶۵ واحد را به ثبت رساند.
از جمله سهم های مورد توجه امروز در گروه ساختمان سازی مشاهده می شد. نماد “کرمان” در همان ساعت های ابتدایی شروع بازار با صف خرید و افزایش قیمت ۵ درصدی رو به رو شد و این صف تا پایان ساعت معاملات نیز ادامه یافت. “ثرود” و “ثنوسا” نیز دیگر سهم هایی بودند که در گروه ساختمان تشکیل صف خرید دادند.
بیشترین ارزش بازار امروز را گروه خودرو با رقم ۱۳ میلیارد تومان، فلزات اساسی با رقم ۱۲ میلیارد تومان و کانه فلزی با رقم ۷ میلیارد تومان ثبت کردند.
فلزات اساسی و خودرویی ها هفته گذشته تحت تاثیر افزایش و کاهش نرخ دلار ترندهای بازار سرمایه بودند. امروز در گروه کامودیتی ها شاهد کاهش قیمت برای اکثریت نمادها و تشکیل صف فروش برای سهم هایی از جمله “فاسمین” و “فایرا” بودیم.
در گروه خودرویی ها نیز شاهد کاهشی شدن قیمت در اکثر نمادها بودیم اما در این گروه “خکاوه” توانست افزایش قیمت را تا سقف ۵ درصدی تجربه کند و در پایان با صف خرید بسته شود.
بیشترین حجم معامله امروز را نیز “وبصادر”، “ونیروح”، “خکاوه” و “وتجارت” ثبت کردند.
در مجموع بازار امروز شاهد داد و ستد ۷۱۰ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش بیش از ۲۹۲ میلیارد تومان بود.






دیدگاهتان را بنویسید