به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، برنامه کارگاه ها و نشست ها طبق برنامه ریزی انجام شده برگزار شدند.
در مراسم افتتاحیه دکتر ستاری معاون علمی فناوری ریاست جمهوری، دکتر شاپور محمدی رییس سازمان بورس، دکتر همتی رئیس بیمه مرکزی و موسوی لارگانی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به سخنرانی پرداختند.
اگرچه در این دوره تعداد کمی از کارگزاری ها شرکت کردند و صاحب غرفه هستند، اما این کارگزاری ها عموماً با دستاوردها و نوآوری در این دوره حضور پیدا کردند، به عبارتی حرفی برای گفتن در بین کارگزاری های دیگر داشته اند.
فین استارز نیز به عنوان یکی از برنامههای جنبی نمایشگاه امسال با حضور تعداد استارتاپ های بیشتر از طرف فرابورس در حال برگزاری است.
تعداد شرکتهای بورسی شرکت کننده در نمایشگاه امسال نسبت به سالهای گذشته کاهش داشت که باید علت این موضوع بررسی شود، چرا که این تنها فرصت رودررویی و تعامل سهامداران این شرکت ها با مسئولین آنها می باشد بنابراین انتظار داریم هر ساله تعداد شرکت های بورسی و فرابورسی شرکت کننده در فاینکس بیشتر از گذشته باشد.
مسولان دولتی و مظلومیت بازارسرمایه:
برخی از این شرکتها از عدم حضور مسئولین در غرفهها برای بازدید گلایه داشتند، و می گفتند:انتظار ما این بود که مسئولین بورس و مسئولین دولتی بیشتری از غرفههای ما بازدید داشته باشند تا از وضعیت عمومی و خدمات شرکت ها مطلع شوند.
به حق این همان انتقادی است که همیشه به مسئولین دولتی و اقتصادی کشور وارد است؛
اینکه از ظرفیت و پتانسیل بازار سرمایه برای حل مشکلات و معضلات اقتصادی کشور ناآگاه بوده،بطوریکه همیشه معضلات اقتصادی باقی مانده و بازار سرمایه نیز همچنان مظلوم باقی می ماند.
دیدگاهتان را بنویسید