×

تغییر فرهنگ اشتغال لازمه ریشه کنی بیکاری

  • کد نوشته: 25977
  • ۳۰ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • استاندار سمنان گفت: رفتن جوانان به دنبال تحصیلات دانشگاهی با هدف کسب شغل پشت میزنشینی سرانجامی ندارد و اکنون برای ریشه‌کنی بیکاری در جامعه باید فرهنگ اشتغال در بین جوانان تغییر یابد

    تغییر فرهنگ اشتغال لازمه ریشه کنی بیکاری
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، متناسب نبودن آموزش های عالی با نیازهای شغلی از نگرانی های مدیریتی جامعه است که باید با اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی اصولی و با نیار سنجی و انعطاف آموزش های مهارتی جبران شود.

    استاندار سمنان با بیان این مطلب گفت: رفتن جوانان به دنبال تحصیلات دانشگاهی با هدف کسب شغل پشت میزنشینی سرانجامی ندارد و اکنون ریشه‌کنی بیکاری در جامعه به میزان زیادی به تغییر فرهنگ اشتغال در بین جوانان وابسته است.

    سیدشهاب الدین چاوشی عصر روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با سلیمان پاک‌سرشت رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در اداره کل فنی و حرفه‌ای سمنان، هدفگذاری آموزش های مهارتی سال ۹۷ در این استان را ‘هر جوان یک مهارت’ اعلام کرد که باید از سوی مسوولان پیگیری شود.

    وی تاکید کرد : این هدفگذاری باید به شکلی دنبال شود که جوان بیکاری که دارای مهارت باشد وجود نداشته باشد، یعنی تمام جوانان جویای کار باید مهارت داشته باشند یا به دنبال مهارت آموزی بروند به طوری که اگر کسی کاری بلد است نباید بیکار باشد.

    وی با بیان این که یکی از مبانی اقتصاد مقاومتی در اشتغالزایی است، تصریح کرد : این اشتغالزایی در سایه آموزش های مهارتی ایجاد می شود.

    وی تربیت نیروهای کاری ماهر را از رسالت های مهم آموزش فنی و حرفه ای در تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: در بخش صنعت اکنون به تکنیسین و افرادی در مشاغل فنی نیاز دارد ولی با خیل دانش‌آموختگان فاقد مهارت روبه رو هستیم.

    استاندار سمنان، برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه‌مدت برای آموزش دانش‌آموختگان به عنوان نیروی کار را از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خواستار شد و افزود : فرآورده این دوره ها باید به کار اشتغال بیابد.

    چاوشی با اشاره به وجود دانشگاه های متعدد در استان ، خاطرنشان کرد: در این استان دانش‌آموختگان فراوانی وجود دارد که اگر با امور حرفه ای و فنی آشنا شوند، قابلیت صدور خدمات فنی و مهندسی از استان را فراهم می کند.

    استاندار سمنان با بیان این که استان دارای ظرفیت دانشگاهی قابل توجهی است که بازار کار زیادی برای خروجی آن ها وجود ندارد، بیان داشت : متناسب نبودن آموزش های عالی با نیازهای شغلی از نگرانی های مدیریتی جامعه است که باید با نیارسنجی و انعطاف آموزش های مهارتی جبران شود.

    سلیمان نیک سرشت رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سفری ۲ روزه به استان سمنان، امروز به شهرستان های مهدیشهر و سمنان سفر و ۲ مرکز آموزشی خیرساز و جوارصنعتی را افتتاح کرد. به گزارش ایرنا، وی فردا در دامغان یک مرکز جواردانشگاهی را افتتاح خواهد کرد.

    اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در استان سمنان ۱۲ مرکز ثابت دولتی با ۱۸ شعبه و ۸۶ مرکز فعال غیردولتی دارد.


     


    منبع: ایرنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *