×

کشف ۸۰۰ گونه عجیب جانوری در دریای اندونزی+ عکس

  • کد نوشته: 26362
  • ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • ۰
  • یک ماموریت علمی در اعماق ناشناخته اقیانوس هند موجب کشف ۸۰۰ گونه عجیب جانوری از جمله یک سوسک غول پیکر با طول تقریبا ۳۰ سانتی متر شده است

    کشف ۸۰۰ گونه عجیب جانوری در دریای اندونزی+ عکس
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، یک ماموریت علمی در اعماق ناشناخته اقیانوس هند موجب کشف ۸۰۰ گونه عجیب جانوری شده است که دانشمندان درباره چند نمونه از آن‌ها به طور کامل بی اطلاع بوده اند.


    از میان این موجودات عجیب که در این کاوش کشف شده اند می‌توان به یک خرچنگ عنکبوتی با ستون فقرات پرزدار و چشمان قرمز، یک ستاره دریایی ساکن در چوب و یک سوسک غول پیکر با طول تقریبا ۳۰ سانتی متر اشاره کرد.


    کشف خرچنگ عنکبوتی و سوسک عظیم‌الجثه در اعماق دریای اندونزی


    این موجودات خارق العاده در یک ماموریت علمی در دریای جاوه غربی اندونزی کشف شدند.


    طی این ماموریت که دو هفته به طول انجامید، نزدیک به ۱۲ هزار نمونه که شامل بیش از ۸۰۰ گونه جانوری بودند، جمع آوری شدند. در این اکتشاف، نژادهای جدیدی از «خرچنگ‌‎های گوشه گیر»، میگو، لابستر و خرچنگ کشف شد.


    کشف خرچنگ عنکبوتی و سوسک عظیم‌الجثه در اعماق دریای اندونزی


    یک تیم متشکل از ۳۱ دانشمند از دانشگاه ملی سنگاپور و موسسه علوم اندونزی در ماموریت موسوم به «اکتشاف در آب‌های عمیق جنوب جاوه» شرکت کردند. نمونه برداری از این سخت‌پوستان از ۶۳ بخش از دریا و به طور میانگین از عمق ۸۰۰ متری انجام شد. گفته می‌شود عمیق ترین محل نمونه برداری از این موجودات در عمق ۲۱۰۰ متری اقیانوس بوده است. 


    همچنین دانشمندان موفق به کشف ۳ گونه جدید از خرچنگ‌های عنکبوتی شدند. یک گونه از این موجودات به دلیل گوش‌های بزرگی که از چشمانش محافظت می‌کند، «بزرگ‌گوش» نام گرفته است.


    همچنین یک گونه عظیم الجثه از سوسک‌ها در میان موجودات کشف‌شده در این ماموریت قرار دارد. این نخستین باری است که چنین موجودی در دریاهای اندونزی مشاهده شده است. پژوهشگران معتقدند این موجود می‌تواند به یک گونه کاملا جدید تعلق داشته باشد، زیرا با گونه‌های مشابه خود، تفاوت‌های فاحشی دارد.


    کشف خرچنگ عنکبوتی و سوسک عظیم‌الجثه در اعماق دریای اندونزی


    این ماموریت چالش‌هایی را نیز برای محققان ایجاد کرده است. تیم پژوهشگران با مشکلاتی از جمله فعالیت در عمق زیاد و نقشه‌های غیردقیق که به آسیب رسیدن به تجهیزات آن‌ها منجر شد، روبرو شده اند. این تیم همچنین سطح بالایی از آلودگی در دریا را گزارش داده است. به گفته آن‌ها، یکی از خرچنگ‌های مشاهده شده، در یک لباس کهنه به دام افتاده بود.


    اکنون تمرکز این پژوهشگران بر مطالعه نمونه‌های جمع آوری شده از اعماق دریا معطوف خواهد شد که گفته می‌شود می‌تواند تا ۲ سال به طول بیانجامد.


     


    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *