×

تحقیق و تفحص از شهرداری را مجددا کلید می زنیم

  • کد نوشته: 28303
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • ۰
  • مصطفی کواکبیان با اشاره به این موضوع که حفظ بیت المال برای ما مهم است گفت: طرح تحقیق و تفحص از شهرداری اگرچه یک بار به مجلس آمد و رای نیاورد اما دوباره آن را کلید می زنیم .

    تحقیق و تفحص از شهرداری را مجددا کلید می زنیم
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد”، مصطفی کواکبیان در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه شورای برنامه و توسعه استان تهران در خصوص تحقیق و تفحص از شهرداری تهران گفت: طرح تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران یک بار به مجلس آمد، اما رای نیاورد و دوباره آن را کلید می‌زنیم و به نظر می رسد در دو سه هفته آینده در مجلس مجددا مطرح شود.


    وی با بیان اینکه «اگر نمایندگان رای دهند حتما به صورت جدی این موضوع را بررسی می‌کنیم» گفت:‌ حفظ بیت المال برای ما مهم است و مهم نیست که این اتفاقات در دوره چه کسی رخ داده باشد.


    نماینده تهران با بیان اینکه «رقم‌های نجومی از واگذاری املاک و امکانات به گوش ما می رسد»، در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال دارد طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران رای بیاورد؟ گفت: الان زمینه بیشتر فراهم است چرا که در آن دوره برخی‌ها سودای رییس جمهور شدن داشتند.


    منبع : خبرگزاری ایسنا 

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *