به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، مهرداد لاهوتی در خصوص جلسه امروز فراکسیون مستقلین در مورد تصمیمگیری برای هیئت رئیسه مجلس گفت: جمعبندی جلسه امروز بر این اساس شد که اگر تا ساعت ۱۶:۳۰ با بقیه فراکسیونها به ارائه لیست واحد رسیدیم، ائتلاف خواهیم کرد. اگر نه مشخصا لیست واحد ارائه میکنیم.
وی افزود: در جلسه امروز تصمیم گرفته شد در صورت موافقت دو فراکسیون دیگر با ریاست علی لاریجانی تا عصر امروز با آنها ائتلاف خواهیم کرد در غیر اینصورت در ساعت ۱۶:۳۰ لیستی واحد ارائه خواهیم کرد.
همچنین جبار کوچکینژاد با اشاره به آخرین تصمیمات فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس و احتمال ارائه لیست ائتلافی ازسوی این فراکسیون با دیگر فراکسیونها اظهار داشت: معتقدم در بررسی عملکرد ۳ فراکسیون مجلس در ۲ سالی که از عمر مجلس دهم میگذرد، به حرف و قول فراکسیون امید بهمراتب بیش از فراکسیون مستقلین میتوان اعتماد کرد.
اگر قرار به ائتلاف «ولایی» با فراکسیونی دیگر باشد، مطمئناً بهسمت «امید» میرویم
وی افزود: متاسفانه رفتار فراکسیون مستقلین ولایی در ۲ سال گذشته گولزننده بوده و اگر قرار باشد برای انتخاب هیات رییسه مجلس در فراکسیون ولایی بهسمت ائتلاف با فراکسیونی دیگر برویم، مطمئناً باید به سمت فراکسیون امید برویم.
«مستقلین» در ۲ سال اخیر سر «ولایی» و «امید» کلاه گذاشته است
نماینده اصولگرای رشت در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: جالب اینجاست که این رفتار گولزننده مستقلین فقط در قبال ما نبوده و این فراکسیون سر امیدیها هم کلاه گذاشته است.
این عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس درباره احتمال حمایت این فراکسیون از گزینه فراکسیون امید برای ریاست مجلس گفت: طبیعتاً درباره این جزئیات باید بیشتر با یکدیگر گفتوگو کنیم و بدون این مذاکرات نهایی نمیتوانیم در این رابطه اظهارنظر کنیم.
او در پاسخ به پرسشی دیگر درمورد فاصله نگرش و ایدئولوژی اصولگرایان در فراکسیون نمایندگان ولایی و اصلاحطلبان در فراکسیون امید و تاثیر این تفاوت دیدگاه در توفیق ائتلاف احتمالی گفت: بعید میدانم در این موضوع خاص اختلافنظری داشته باشیم. به بیان دیگر در بحث منافع ملی ما باهم اتفاقنظر داریم. اگر قرار باشد بتوانیم در مجلس کاری برای مردم کنیم، مجلس باید قدرتمند و مستقل باشد.
عملکرد لاریجانی مورد نقد شدید است
این نماینده اصولگرای مجلس با انتقاد از نحوه ریاست علی لاریجانی در چند سال اخیر یادآور شد: مجلس باید بتواند در تحقیق و تفحصها، تذکرها و سوال از وزرا و رییسجمهوری مستقل عمل کند و در بحث نظارت بر مباحثی همچون پارتیبازی، زراندوزی برخی مقامات و رانتخواری قدرتمند باشد، باید کسی رییس مجلس باشد که به این نگاه باور داشته باشد.
وی با تاکید بر لزوم تغییر رییس مجلس گفت: متاسفانه عملکرد آقای لاریجانی مورد نقد شدید است ولی اینکه چه کسی جایگزین آقای لاریجانی شود نیز باید مدنظر قرار گیرد.
خارج از مجلس هیچ مذاکرهای با نمایندگان برای حذف مطهری نشده است
کوچکینژاد در پایان در پاسخ به شایعاتی درمورد اعمال فشارهایی به نمایندگان از برخی نهادهای خارج از مجلس برای ممانعت از تکرار نایب رییس علی مطهری تصریح کرد: این مسائل صحت ندارد. با ما در فراکسیونی مستقلین هیچ بحثی نشده و اصولاً این رویهها در مجلس اتفاق نمیافتد.
منبع: ایلنا
دیدگاهتان را بنویسید