×

رویکرد برد – برد برجام مدلی خوب برای حل مناقشات بین‌المللی است

  • کد نوشته: 4240
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۶
  • ۰
  • در نامه منتشرشده‌ای از حسن روحانی به اوباما، که به ادعای میدل ایست آی یک سال پس از اجرایی شدن برجام در ۱۶ ژانویه نوشته شده است، قید شده شده است که رویکرد برد – برد که برجام بر آن بنا نهاده شده است، می‌تواند به عنوان یک مدل خوب برای حل مناقشات بین‌المللی استفاده شود. این توافق ثابت کرد که حتی پیچیده‌ترین موضوعات جهانی می‌تواند از طریق گفت‌وگو، مذاکره و همکاری سازنده حل شود.

    رویکرد برد – برد برجام مدلی خوب برای حل مناقشات بین‌المللی است
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از ایسنا، در متن این نامه که پایگاه خبری میدل ایست آی منتشر کرده است، آمده است:


    من معتقدم که یک رویکرد برد-برد که برجام بر آن بنا نهاده شده است، می‌تواند به عنوان یک مدل خوب برای حل مناقشات بین‌المللی استفاده شود. این توافق ثابت کرد که حتی پیچیده‌ترین موضوعات جهانی می‌تواند از طریق گفت‌وگو، مذاکره و همکاری سازنده  حل شود.


    بنابر ادعای میدل ایست آی این نامه یک سال پس از اجرایی شدن برجام در ۱۶ ژانویه از سوی روحانی به اوباما ارسال شده است.


    در ادامه این نامه آمده است: من معتقدم که موضع برد-برد که برجام بر آن بنا نهاده شده است می تواند یک مدل خوب برای حل مناقشات بین‌المللی به خصوص در خاورمیانه باشد.


    بنابر این گزارش روحانی در این نامه ضمن تشکر از اوباما از وی خواسته تا با انجام اقدامات ضروری لازم از اجرای کامل برجام اطمینان حاصل کند.


     


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *