×

یک شرکت بزرگ بین المللی اعلام کرده که همچنان در ایران می ماند و به فعالیت هایش در حوزه نفت و گاز ادامه می دهد

  • کد نوشته: 37339
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۷
  • ۰
  • شرکت «پرگس اینترنشنال کنسرسیوم» گفته است که همچنان به فعالیت های خود در ایران در حوزه نفت و گاز در استان خوزستان ادامه می دهد.

    یک شرکت بزرگ بین المللی اعلام کرده که همچنان در ایران می ماند و به فعالیت هایش در حوزه نفت و گاز ادامه می دهد
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از «اویل پرایس»، در حالی که بسیاری از کمپانی‌های غربی از ترس تحریم‌های آمریکا درحال ترک ایران هستند، یکی از کمپانی‌های بزرگ بین المللی نفت و گاز اعلام کرده که در ایران خواهد ماند.


    «پرگس اینترنشنال کونسرسیوم»، که مجموعه ای از ۱۱ شرکت کانادایی، اروپایی و آسیایی است هیچ برنامه‌ای برای توقف عملیاتش در ایران ندارد.


    «اویل پرایس» نوشت: قرارداد اولیه «پرگس» با تهران برای توسعه میادین جنوب خوزستان بود. «رویترز» در آن زمان نوشته بود که این اولین قرداد بعد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای است. 


    بر اساس این گزارش «پرگس» قرار است ۶۵۵ میلیون بشکه نفت را طی ده سال پمپاژ کند. این هفته رییس کمپانی پرگس اعلام کرد: این کنسرسیوم قرار است با کمپانی‌های سازنده قطعات ایرانی و بین المللی برای این منظور همکاری داشته باشد.


    به محض اینکه این طرح اجرا شود ظرفیت تولید نفت خام ایران افزایش خواهد یافت و فرصت‌های شغلی بیشتری در استان خوزستان به وجود خواهد آمد.


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *