×

رو دست دولت روحانی به امریکا با سیاست ارزی مناسب

  • کد نوشته: 37863
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۷
  • ۰
  • رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه سیاست های ارزی دولت باعث شد با خروج آمریکا از برجام بازار ارز با شوک جدید مواجه نشود، گفت: تصمیمات ارزی دولت در آینده کامل تر و پخته تر می شود

    رو دست دولت روحانی به امریکا با سیاست ارزی مناسب
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، «ولی‌الله سیف» رئیس کل بانک مرکزی افزود: تصمیم دولت درخصوص بازار ارز که در فروردین ماه اجرایی شد اقدام سنجیده ای تلقی می شود چرا که حداقل اعمال سیاست ارزی دولت باعث شد که با خروج آمریکا از برجام، بازار ارز با شوک جدید روبه رو نشود و به نوعی مصونیت نسبی در بازار ایجاد کرد.

    رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: درحال حاضر واحدهای تولیدی این اطمینان را دارند که مواد اولیه خود را می توانند با دلار ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تامین کنند البته تصمیمات ارزی دولت در آینده کامل تر و پخته تر می شود.

    سیف تصریح کرد: اینکه مطرح می شود برخی ها با دلار ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی درصدد افزایش واردات هستند تا بتوانند کالاهای وارداتی را با قیمتی گران تر بفروشند موضوعی است که بانک مرکزی در جریان آن است و اقدامات لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.

    رئیس کل بانک مرکزی یادآور شد: تلاش می شود در آینده نقص ها درخصوص مسائل ارزی کشور برطرف شود.


     


    منبع: ایرنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *