×

تاریخ خروج یگان های مدافع خلق از منبج اعلام شد / یگان های مدافع خلق ۱۳ تیرماه از منبج خارج می شوند

  • کد نوشته: 38936
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۷
  • ۰
  • مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه به بی بی سی ترک گفته است که یگان های مدافع خلق ۱۳ تیرماه از منبج خارج می شوند.

    تاریخ خروج یگان های مدافع خلق از منبج اعلام شد / یگان های مدافع خلق ۱۳ تیرماه از منبج خارج می شوند
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از خبرگزاری سی ان ان ترک، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد: یگان‌های مدافع خلق چهارم ژوئیه (۱۳ تیر) از منبج خارج می‌شوند. این نیروها باید به طور کامل از این منطقه خارج شوند. سلاح‌های آنها را آمریکا جمع می‌کند.


    وی درباره ممنوعیت فروش جنگنده‌های اف-۳۵ توسط سنای آمریکا ادامه داد: مراسم تحویل این جنگنده‌ها با حضور معاون وزیر ترکیه و معاون وزیر دفاع و سفیر کشورمان در آمریکا برگزار می‌شود. هیچ‌گونه تغییری دراین برنامه وجود ندارد. پس از آن تا سال ۲۰۲۰ آموزش‌ها ادامه می‌یابد و ورود این جنگنده‌ها در سال ۲۰۲۰ و براساس جدول زمانی تعیین شده انجام خواهد گرفت.


    منبع: ایسنا 

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *