×

نتانیاهو، حماس را تهدید کرد

  • کد نوشته: 41897
  • ۱۳ تیر ۱۳۹۷
  • ۰
  • نتانیاهو وزیر رژیم صهیونیستی در توئیتی خطاب به حماس گفت: اگر به جای آرامش در نوار غزه، تنش نظامی را انتخاب کند، باید هزینه غیر قابل تحمل آن را بپردازد.

    نتانیاهو، حماس را تهدید کرد
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد”، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی سه شنبه در صفحه توئیتر خود جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را تهدید کرد که “اگر به جای آرامش اوضاع در نوار غزه، تنش نظامی را انتخاب کند، باید هزینه غیر قابل تحمل آن را بپردازد.”


    نتانیاهو در صفحه توئیتر خود نوشت: به مقامات فلسطینی توصیه می‌کنم که آتش بس را انتخاب کنند، اما چنانچه تنش را انتخاب کنند هزینه آن برایشان غیر قابل تحمل خواهد بود.


    وی همچنین مدعی شد: “کشورهای عرب زبان در کنار اسرائیل ایستاده‌اند. حماس موفق به دستیابی به یکی از اولویت‌های خود نشد، این اولویت دور کردن اسرائیل از صحنه بین المللی بود، اما همه چیز در جهت مخالف با خواسته‌های حماس در حال پیشرفت است. حتی کشورهای توسعه یافته در جهان عرب نیز در کنار ما ایستاده‌اند. من امروز بر این باورم که این فراتر از یک حقیقت است.”


    منبع : خبرگزاری ایسنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *