به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از رویترز، مجمع جهانی اقتصاد در گزارشی نوشته است که شرکتهای مبتنی بر تکنولوژی آمریکا از قبیل فیسبوک و توئیتر اگر میخواهند از اقدام حکومت جلوگیری کنند، باید نسبت به افراطگرایی و اطلاعات نادرست سیاسی تهاجمیتر عمل کنند.
روز سهشنبه و چهارشنبه شرکتهای فیسبوک، توئیتر و آلفابت که مالک گوگل است توسط قانونگذاران کنگره مورد بازپرسی قرار میگیرند و قبل از اینکه سه کمیته کنگره آمریکا دخالت روسیه در انتخابات ایالات متحده در سال ۲۰۱۶ را مبنی بر اطلاع یا عدم اطلاع آنها مورد بررسی قرار بدهد، باید شهادت بدهند.
گزارش شورای حقوق بشر مجمع جهانی اقتصاد هشدار داد که شرکتهای مبتنی بر تک در صورتی که به صورت خودجوش و فعالانه در این راستا اقدام نکنند، با قوانین و مقررات دولت مواجه میشوند که ممکن است آزادی بیان را به خطر بیندازند.
به همین منظور شرکتها باید بررسی داخلی بیشتری انجام بدهند تا این شبکهها و تکنولوژیها توسط افراطگرایی مورد سوء استفاده قرار نگیرند.
پارلمان آلمان در ماه ژوئن طرحی را تصویب کرد که شبکههای اجتماعی در صورتی که پستهای نفرتپراکنانه را حذف نکنند تا ۵۰ میلیون یورو جریمه خواهند شد و بسیاری بر این عقیده هستند که تعداد اطلاعاتی که در این راستا باید حذف شوند بسیار عظیم خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید