×

توافقنامه همکاری ایران با استرالیا برای برای تولید موتورسیکلت و خودرو برقی

  • کد نوشته: 52590
  • ۰۵ شهریور ۱۳۹۷
  • ۰
  • سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) توافقنامه همکاری با شرکت «آواس گروپ» استرالیا برای تولید موتورسیکلت و خودرو برقی امضاء کرد.

    توافقنامه همکاری  ایران با استرالیا برای برای تولید موتورسیکلت و خودرو برقی
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، این توافقنامه را «بهزاد اعتمادی» معاون حمل و نقل و همراه با مدیر امور بین الملل ایدرو به نمایندگی از طرف ایرانی و «کریس کاکس» مدیر بازرگانی آواس گروپ استرالیا امضا کردند.

    براساس این توافقنامه، طرف استرالیایی متعهد شد علاوه بر انتقال فناوری، ‌نسبت به سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون یورویی در زمینه ساخت خودرو و موتورسیکلت و سایر وسایل برقی با همکاری ایدرو اقدام کند.

    به گفته «سید علی عراقچی» مدیر امور بین الملل ایدرو، گروه «آواس» استرالیا، ایران را به عنوان مرکز منطقه ای غرب آسیا، ‌آسیای مرکزی و روسیه، برای ساخت و صادرات وسایل نقلیه و خودروهای برقی برگزیده است.

    وی به نقش توسعه ای ایدرو اشاره کرد و افزود: این شرکت استرالیایی متعهد به ایجاد مرکز تحقیق و توسعه در ایران شده و همکاری های آن در سایر شرکت های منطقه، با نظارت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران انجام خواهد شد.

    برپایه این گزارش، فعالیت آواس گروپ به طور عمده تحقیق و توسعه، ‌تولید و فروش باتری های شارژی، ‌وسایل نقلیه الکتریکی و تولیدات مرتبط با قیمت مناسب و فناوری روزآمد در این حوزه است.

    به گزارش ایرنا، طبق گزارش دفتر تجارت خارجی استرالیا، حجم روابط تجاری میان دو کشور در سال مالی ۱۶-۲۰۱۵ حدود ۳۷۵ میلیون دلار برآورد شده است.

    براساس گزارش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، میزان صادرات ایران به استرالیا در۱۱ ماهه پارسال ۳۴ میلیون و ۴۶۰ هزار دلار و میزان واردات از این کشور ۱۰۶ میلیون و ۶۸۵ هزار دلار بوده است.


     


    منبع: ایرنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *