×

ترزا می پاسخ فیلیپ هاموند را داد / عدم انعقاد پیمان تجاری با اروپا آخر دنیا نیست

  • کد نوشته: 52774
  • ۰۶ شهریور ۱۳۹۷
  • ۰
  • ترزا می پیش از سفر به آفریقای جنوبی پاسخ فیلیپ هاموند را داد و به اسکای نیوز گفت که عدم انعقاد پیمان تجاری با اروپا آخر دنیا نیست.

    ترزا می پاسخ فیلیپ هاموند را داد / عدم انعقاد پیمان تجاری با اروپا آخر دنیا نیست
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، اسکای نیوز گزارش داد که ترزا می نخست وزیر انگلستان گفته است شکست در انعقاد یک توافق همه جانبه با اتحادیه اروپا پیش از خروج انگلستان از این اتحادیه آخر دنیا نیست. 


    این گفته ترزا می پیش از سفر به آفریقای جنوبی در راستای ارتقای روابط تجاری بعد از بریگزیت بعد از سخنان هفته پیش فیلیپ هاموند ایراد شد. 


    فیلیپ هاموند که اکنون رئیس خزانه ملکه انگلستان است هفته پیش گفته بود که ترک اتحادیه اروپا بدون انعقاد یک توافق قتجاری با اروپا بخش مالیه عمومی را دچار آسیب خواهد کرد. 


    ترزا می قبل از سفر به آفریقا گفته است که پیش بینی هاموند کهنه و منسوخ است. 


    ترزا می به سخنان رئیس صندوق بین المللی پول استناد کرد که گفته بود «ترک اروپا بدون توافق تجاری» مثل قدم زدن در پارک نخواهد بود اما ترزا می گفت آخر دنیا نیز نخواهد بود. 


    سخنان فیلیپ هاموند مورد انتقاد بسیاری از قانون گذاران حزب شکننده محافظه کار واقع شد. 


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *