×

پوتین: آمریکا با استفاده ابزاری از حاکمیت دلار اشتباهی بزرگ مرتکب شده است

  • کد نوشته: 60856
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۷
  • ۰
  • رییس‌جمهور روسیه گفت: که واشنگتن با اعمال تحریم‌های یک‌جانبه در سراسر دنیا و استفاده ابزاری از حاکمیت دلار، اشتباهی بزرگ اما متداول را مرتکب شده است.

    پوتین: آمریکا با استفاده ابزاری از حاکمیت دلار اشتباهی بزرگ مرتکب شده است
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، رییس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، گفت که واشنگتن با اعمال تحریم‌های یک‌جانبه در سراسر دنیا و استفاده ابزاری از حاکمیت دلار، اشتباهی بزرگ اما متداول را مرتکب شده است.


    او با اشاره به این که آمریکا اعتماد و ایمان به دلار را به عنوان یک ابزار مالی بین‌المللی خدشه‌دار کرده است گفت: به نظر من شرکای آمریکایی ما اشتباه بزرگ استراتژیکی مرتکب شده‌اند.


    او ادامه داد: این اشتباه متداول همه امپراطوری‌هاست؛ وقتی همه چیز خوب و پایدار به نظر می‌رسد، عواقب منفی بالقوه، نادیده گرفته می‌شوند. اما این عواقب دیر یا زود مشکل‌ساز خواهند شد.


    روسیه در حال کاهش سهم دلار در تبادلات بین‌المللی و ذخایر ارزی خود است و در ماه می، پوتین اعلام کرد که روسیه دیگر نمی‌تواند به دلار اعتماد کند.


    پوتین روز چهارشنبه هم در اجلاس انرژی روسیه گفت: ما دیدار خوبی با ترامپ در هلسینکی داشتیم. اما اگر در مورد نفت صحبت می‌کردیم، من به او می‌گفتم که اگر می‌خواهد مسئول جهش قیمت‌ها را پیدا کند، باید در آینه به آن نگاه کند.


    پوتین گفت: بالا رفتن قیمت نفت به بیش از ۸۵ دلار، که برای اولین بار بعد از ۲۰۱۴ اتفاق می‌افتد، به علت عوامل سیاسی خارجی بوده است. این شامل تحریم‌های ایران می‌باشد که باید گفت غیرقانونی هستند و برای اقتصاد جهان مضراند. سیاست‌های آمریکا در ونزوئلا و لیبی هم باعث کاهش شدید تولید شده است.


     


    منبع: مهر

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *