«محمد کبیری» درباره موانع رسیدن جوانان به سطوح بالای مدیریتی کشور به خبرنگار سیاسی برنا گفت: درباره استفاده از جوانان در دولت، قبل از انتخابات صحبت هایی مطرح شده بود اما تا امروز اجرایی نشده است. ما باید شرایطی را فراهم کنیم تا نسل اول انقلاب به نسل سوم انقلاب اطمینان کند. امروز وقتی صحبت از جوانان میشود لزوما این جوان در حیطه سنی جوانان نیست و برخی بالای ۴۰ سال سن دارند. این موضوع به دلیل آن است که از ظرفیت این افراد تا به امروز استفاده نشده است و باید شرایطی فراهم شود تا بتوانیم از تجربه همه افراد توانمند استفاده کنیم.
کبیری افزود: رییس جمهوری در دولت یازدهم بنابر مشکلات به وجود آمده برای کشور و همچنین آوار برداری از خسارت های دولت گذشته مجبور شدند تا از نیرو های با تجربه و در اصطلاح ژنرال ها استفاده کنند که این اقدام با استقبال هم رو به رو شد.
رییس ستاد جوانان و دانشجویان رییس جمهوری در ایام انتخابات ادامه داد: اکنون که دولت مراحل آواربرداری را انجام داده است نوبت استفاده از جوانان است. ژنرال ها کار خود را به خوبی انجام داده اند و اکنون منتظر استفاده از ظرفیت جوانان برای ساخت ایران هستیم. اگر در این دولت نیز به نقش جوانان اهمیت داده نشود، در انتخابات های بعدی ما شاهدبحران منابع انسانی خواهیم بود زیرا جوانان دلسرد میشوند. دلسردی جوانان سبب میشود تا شور و نشاط از جامعه برود و این میتواند تبدیل به یک چالش جدی برای دولت شود. از دیگر مشکلات توجه نکردن به جوانان بحران منابع انسانی در مدیریت و سرخوردگی خواهد بود. زیرا جوانان نقش ویژه ای را در انتخابات ایفا کردند و این بی توجهی میتواند موجب سرخوردگی شود.
کبیری افزود: در زمان انتخابات و همچنین پس از انتخابات دیدار های مختلفی با رییس جمهوری و معاون اول رییس جمهوری داشتیم و دغدغه و مشکلات جوانان را برای ایشان توضیح دادیم و ایشان قول هایی را برای استفاده از ظرفیت جوانان در سطوح مختلف مدیریتی کشور دادند. ۱۱ روز پیش نیز در راستای همان صحبت های زمان انتخابات، رییس جمهوری ابلاغیه ای را به دستگاه های مختلف ارسال کردند تا در تمامی دستگاه ها از ظرفیت جوانان و زنان استفاده شود. ما نیز امیدواریم تا دستگاه ها به ابلاغیه رییس جمهوری ترتیب اثر دهند تا شاهد حضور نیروهای پر انرژی و جوان در سطوح مختلف مدیریتی کشور باشیم.
کبیری با اشاره به موضوع شایسته سالاری افزود: وقتی صحبت از استفاده از ظرفیت جوانان برای استفاده در سطوح مختلف مدیریتی میشود، متاسفانه شاهد هستیم عده ای به دلایل مختلف مانند موقعیت خانوادگی ویا شاغل بودن در نهاد های خاص برای صندلی های مختلف مطرح میشوند که این درست نیست. در چند روز اخیر شاهد بودیم افرادی با استفاده از رانت نام خود را برای برخی صندلی های مدیریتی کشور مطرح کرده اند که این موضوع با واکنش قاطع مردم در فضای مجازی رو به رو شد. مردم در انتقادات خود خواستار شایسته سالاری به جای استفاده از رانت بودند که خواسته درستی است. مسئولان ما باید به این موضوع توجه داشته باشند که اگر میخواهند فردی را در قسمتی به کار گیرند، آن فرد توانایی ها و شایستگی های مدنظر را داشته باشد. خیل انتقادات مردم در فضای مجازی نسبت به مطرح شدن برخی اسامی به دلیل موقعیت خانوادگی خاص و یا شاغل در نهاد های خاص قابل توجه است و مسئولان باید به این اتقاد ها توجه داشته باشند.
کبیری در پایان افزود: امیدورایم شرایطی فراهم شود تا جوانان متصور نشوند که برای رسیدن به سطوح بالای مدیریتی یا باید رانت داشته باشند یا به عضویت نهاد های خاص درآمده باشند. یک فرآیند استاندارد شایسته سالاری باید جایگزین بدعت های غلطی شود که در دولت های نهم و دهم گذاشته شده است تا این روند اصلاح شود. بنابر دستورات رییس جمهوری انشاالله نقش جوانان شایسته در دولت دوازدهم پررنگ خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید