به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد” در جریان معاملات روز گذشته بورس انرژی، بازار برق شاهد معامله ۴ میلیون و ۲۵۵ هزار قرارداد معادل ۶۱ میلیون و ۸۸۱ هزار کیلووات ساعت به ارزش ۱۶ میلیارد و ۴۳۳ میلیون ریال بود.
بر اساس این گزارش در این روز معاملاتی، نمادهای بارپایه، کم باری، بارپیک و میان باری با متوسط قیمت ۲۷۸، ۲۳۵، ۳۴۷ و ۳۲۱ ریال بر کیلووات ساعت مورد معامله قرار گرفتند.
این گزارش می افزاید از ابتدای سال۹۶ تا کنون بالغ بر ۹ میلیارد و ۱۱ میلیون کیلووات ساعت برق به ارزش بیش از ۳۰۰.۴۸۱.۳ میلیون ریال در بورس انرژی مورد معامله قرار گرفته است.
از سویی دیگر، در اولین روز معاملاتی هفته در بورس انرژی نمادهای بارپیک روزانه، بارپایه روزانه، میان باری روزانه و کم باری روزانه ۱۲ دی ۹۶ گشایش و نمادهای بارپیک روزانه، بارپایه روزانه، میان باری روزانه و کم باری روزانه ۱۶ آذر ۹۶ متوقف و فرایند تحویل آنها آغاز شد.
همچنین در بازار سایر اوراق بهادار قابل معامله بورس انرژی، در بازار گواهیهای سرمایهگذاری صندوق سرمایهگذاری پروژه و در نماد پرند بالغ بر ۳ هزار گواهی از گواهیهای این صندوق با ارزش ۹ میلیون ریال مورد معامله قرار گرفت.
دیدگاهتان را بنویسید