×

# سرمایه داری رفاقتی چیست

  • کد نوشته: 7588
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۶
  • ۰
  • توئیت های محمود صادقی در فضای مجازی با محتوای لیست وام گیرندگان کلان بانک سرمایه که موجب واکنش افراد نامبرده در لیست مذکور شده است ، دنباله دار شده و برآوردها حاکی از این است که اشخاص حقیقی که دراین لیست به عنوان بدهکار معرفی شده اند مبلغی معادل ۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان به بانک سرمایه بدهی دارند اما هنوز هیچ مرجعی آن را به صورت رسمی تایید نکرده است این نماینده مجلس امروز در توئیتی جدید با محتوای سرمایه داری رفاقتی این موضوع را تلویحا پیگیری کرده است.

    # سرمایه داری رفاقتی چیست
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد” ، توئیت افشاگرانه محمود صادقی که واکنش هایی که از سوی افرادی که اسامی آن ها در لیست منتشر شده وجود داشت، ادامه دار شده است و این نماینده مجلس طیف امید در حالی که در توئیتر خود اعلام کرده است که مسئولیتی درقبال نظرات کاربران این فضای مجازی ندارد. امروز تصویری را با عنوان سرمایه داری رفاقتی منتشر کرده است که مربوط به مطالعات اقتصاددانان نهادگرا در زمینه توسعه است.


    سرمایه داری رفاقتی    عکس محمود صادقی


     این عنوان که به ظاهر محاوره می آید دارای تفاسیر و شاخص های محاسبه شده ای است برای کشورهایی با دسترسی محدود و در مراحل پایانی بلوغ، عکسی که در این توئیت وجود دارد مربوط  سال ۲۰۱۶ است که هفته نامه اکونومیست این شاخص را منتشر کرد؛ در لیست منتشر شده در سال ۲۰۱۶ و حتی در سال ۲۰۱۴ نامی از ایران در بین ۲۲ کشور نامبرده که طیف روسیه تا آلمان را در برمی گیرد؛  وجود ندارد. زیرا ویژگی ها و طیف توسعه ای که ایران در آن قرار دارد مناسبتی با شاخص مذکور ندارد بنابرین موضوعیت مسئله مطرح شده در توئیت این نماینده مجلس نمی تواند از بعد علمی درخور هشتگ سرمایه داری رفاقتی باشد و بهتر است این موضوع همچنان در قالب فساد اقتصادی مستقیم بررسی شود. 


     


     شاخص اصلی نمودار 2016


     


    این شاخص برای کشورهای مذکور با توجه به سرمایه گذاری ها و فعالیت ها در بخش های حقیقی و پولی اقتصاد کشورهای با دسترسی محدود محاسبه می شود که به صورت جزئی سرمایه های فعال در صنایع ذغال سنگ وپالم، نظامی و دفاعی، سپرده گذاری و سرمایه گذاری در بانک ها، زیرساخت ها و خطوط لوله ، نفت، گاز، صنایع پتروشیمی و سایر انرژی ها، بنادر و واردات، املاک و مستغلات و ساخت و سازها، فولاد و دیگر فلزات معدنی و خدمات رفاهی تلفن، برق و آب را شامل می‌شود.


     


     


     


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *