مدیر امور مالی شرکت شیر و گوشت زاگرس که روز گذشته معارفه عمومی آن در هتل استقلال برگزار شد، از طرح توسعه ای این شرکت فرابورسی خبر داد که از اواخر بهمن ماه عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
علی الله وکیل در گفت و گو با خبرنگار ” با اقتصاد” ضمن اعلام این خبر گفت: بودجه این طرح توسعه ای ۱۲ میلیارد تومان برآورد شده است که ۲ میلیارد تومان از این مبلغ از محل تسهیلات بلند مدت و ۱/۵ میلیارد تومان نیز از محل منابع داخلی شرکت و مابقی نیز از محل آورده سهامدار خواهد بود.
همچنین طرح ایجادی که در دست مطالعه است با توجه به مطالعات اولیه ۶۰ میلیارد تومان سرمایه براورد شده که ۵۰درصد آن از طریق تسهیلات کل استان و ۵۰ درصد مابقی از طریق منابع داخلی و آورده سهامداران تامین می شود.
الله وکیل گفت: P/E تحلیلی که بر اساس آن سهم کشف قیمت NAV خواهد شد .
وی روند سودآوری شرکت را صعودی خواند و گفت در ۶ ماهه اول امسال به اندازه ۱۲ ماهه سال گذشته بوده است.
رییس هیات مدیره هلدینگ کشاورزی و دامپروری فردوس پارس نیز در جلسه معارفه این شرکت که روز دوشنبه در محل هتل استقلال تهران برگزار شد، با اشاره به این موضوع که این هلدینگ یکی از بزرگترین مجموعه های کشاورزی و دامپروری ایران است که با ۲۴ شرکت زیرمجموعه تحت پوشش بنیاد مستضعفان مشغول فعالیت است. مجموعه اراضی این هلدینگ بیش از ۵۵ هزار هکتار است که ۲۵ هزار هکتار آن سالانه تحت کشت محصولات زراعی و باغی صورت می گیرد.
علیرضا سمیعی با بیان اینکه هلدینگ با ۷۳.۸ هزار راس گاو هولشتاین رجیستر شده جزء بزرگترین گله های گاو محسوب می شود،افزود: ۷۵ درصد فعالیت مجموعه در قالب پرورش گاو شیری و تولید شیر و ۲۵ درصد فعالیت بر بخش کشاورزی تمرکز دارد.میزان تولید شیر روزانه ۱۲۵۰ تن است که ۱۰ درصد تولید کشور را شامل می شود.
سمیعی با اشاره به این موضوع که بخش دامپرورییکی از پیشروترین مجموعه ها در کل خاورمیانه به علت ورود نژاد اصلی ثبت شده از آمریکا و کانادا است، گفت: در در حال حاضر رکورد تولید شیر در استان چهارمهال بختیاری و اصفهان روزانه ۴۲ کیلوگرم است که رقمی باورنکردنی است.هلدینگ مربوطه در کنار فعالیت دامپروری در بخش کشاورزی در باغات و زراعت فعالیت داشته و سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول زراعی و بیش از ۲۵ هزار تن محصول باغی تولید می کند.
وی درباره فعالیت های جدیدی که در مجموعه هلدینگ شکل گرفته،گفت: طی ۱۰ سال گذشته ۸ طرح دامپروری بزرگ گاو شیری ایجاد شده و بخش های جدیدی هم مرتبط به بحث اقتصاد مقاومتی و اقتصاد غذایی به فعالیت ها اضافه شده که مهمترین ان توسعه گلخانه های سبزی و صیفی جات است.همچنین برنامه هزار هکتاری در چشم انداز ۱۰ ساله تعریف شده که بخش های مختلفی از آن در استان ها به بهره برداری رسیده است.
سمیعی خاطرنشان کرد: دربخش دام سبک ۲ پروژه جدید با واردات نژاد بز گورسیاه در استان کرمان و قزوین در شرف اجرا است و در بخش تولید نهال و تولید بذر نیز چندین پروژه در نقاط مختلف در دستور کار قرار دارد.
رییس هیات مدیره هلدینگ کشاورزی و دامپروری فردوس پارس درخصوص معرفی شرکت شیر و گوشت زاگرس شهرکرد گفت: این شرکت در سال ۸۱ از بانک کشاورزی با ۷۰۰ راس دام و تولید ۱۵ تن شیر در روز به طریق مزایده خریداری شد و در حال حاضر با سرمایه ۸ میلیارد تومانی دارای بیش از ۵ هزار راس گاو و تولید روزانه ۱۰۰ تن شیر است .افزایش ۵۰۰ راس گاو در دستور کار قرار دارد تا گله به حدود ۶ هزار راس و تولید شیر به ۱۲۵ تن در روز برسد .
سمیعی با بیان اینکه سود سال گذشته “زشگزا” ۱.۶ میلیارد تومان بوده،سود سال جاری را درصورت رسیدن قیمت شیر به حد مورد نظر ۳.۸ میلیارد تومان پیش بینی کرد.
وی در راستای درخواست مقامات استانی و موافقت رییس بنیاد ازبهره برداری پروژه گاوداری ۶ هزار راسی در صورت واگذاری اراضی و تسهیلات پروژه جدید در استان چهارمهال بختیاری خبر داد که در صورت تحقق آن تولید روزانه شیر شرکت به ۲۵۰تن خواهد رسید.
بیگدلی مدیر کل مالکیت سهام بنیاد نیز با بیان اینکه این مجموعه در راستای رسالت خویش عرضه های متعددی را در پیش رو دارد،از برنامه عرضه ۳ شرکت قیام اصفهان، بینالود نیشابور و دامپروری خرم دره در بورس در آینده نزدیک خبر داد.
مهدی صادقی مدیرعامل شیر و گوشت زاگرس نیز گفت: این شرکت از سال ۹۵ به فرابورس ورود پیدا کرده و در حال حاضر جزء واحدهای تجاری فرعی شرکت گسترش کشاورزی و دامپروری فردوس پارس و واحد تجاری نهایی گروه بنیاد مستضعفان است.
وی افزود: این شرکت با ۴ واحد تحت پوشش به مساحت ۳۳۵ هکتار در ۱۰ کیلومتری شهرکرد قراردارد و رشته اصلی فعالیت شرکت واحدپرورش و تولید گاوهای شیری از نژاد هولشتاین است و محصولات تولیدی از قبیل شیر،انواع دام،یونجه،جو،ذرت،گندم،سیب زمینی و کلزا داراست.دو حوزه دیگر فعالیت شامل حوزه زراعت و مرغداری است.
به گفته صادقی تولید شیر در سال ۹۰ از ۱۷.۶ هزار تن به ۳۳.۶ هزار تن در سال جاری رسیده که علت افزایش آن به افزایش راندمان گاوها و طرح توسعه دام روز شیر مرتبط است.
وی افزود: در حال حاضر شرکت دارای رکورد ۷ ماهه تولید شیر ۴۰.۳ هزار تن است و ۸۰ درصد فروش به شیر و مابقی فروش به گاوهای نر پروار برمی گردد.
صادقی بالابودن کیفیت علوفه مصرفی،کاهش ضایعات و مشکلات تغذیه ای و سلامت را از دلایل افزایش سود سال جاری عنوان کرد.
دیدگاهتان را بنویسید