×

هدف اول استکبار و صهیونیسم فرصت سوزی میان کشورهای منطقه است

  • کد نوشته: 7627
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۶
  • ۰
  • رئیس جمهور گفت: شیعه و سنی اختلافی ندارند، دو مسیر با یک هدفند؛ هر چه اختلاف است شما راه انداختید.

    هدف اول استکبار و صهیونیسم فرصت سوزی میان کشورهای منطقه است
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد به نقل از ایسنا حجت اسلام والملسمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان امروز در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی که در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد، گفت: امروز پایه‌های تروریسم در منطقه فروپاشیده است.


    وی افزود: راه مسلمان‌ها علیه تروریسم هم‌چنان باید تا ریشه‌کن شدن همه عوامل آن در منطقه ادامه یابد.


    روحانی تصریح کرد: کسانی که در عراق و سوریه علیه تروریست‌ها جنگیدند، حق بزرگی بر گردن امنیت و ثبات منطقه و همه جهانیان دارند.


    رئیس جمهور اظهار کرد: این تروریسم تنها تهدیدی برای منطقه نبود، بلکه تهدیدی برای اروپا، آمریکا و همه جهان بود؛ لذا همه انسان‌هایی که علاقه‌مند به ثبات و امنیت جهانی هستند باید از رزمندگان صف مقاومت در برابر تروریسم متشکر باشند.اما متاسفانه به جای تشکر از این ملت‌ها برای مبارزه با تروریسم، در فکر تضعیف و توطئه هستند.


    وی گفت: امروز هم موصل آزاد شده و هم پایگاه‌های تروریسم فرو ریخته و همه شهرها تا شهر مرزی بوکمال آزاد شده است.اما بخش تلخی که شاهد آن هستیم این است که برخی از کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی نزدیکی خود را نسبت به رژیم صهیونیستی با کمال بی‌پروایی آشکار می‌کنند.


    رئیس جمهور اضافه کرد:  برخی از این کشورها در سال‌های گذشته با دشمنان اسلام در تعامل، گفت‌وگو و همکاری بودند؛ اما حداقل به زبان منکر آن بودند و آن‌قدر این ارتباط زشت و شوم و قبیح و ناپسندیده بود که هیچ مقامی از کشورهای اسلامی توان آن را نداشت که به صراحت به مردم بگوید اسرائیل دوست و مقاومت دشمن ماست.


    وی تاکید کرد: تردیدی ندارم مسلمانان منطقه و جهان اجازه نمی‌دهند این نقشه شوم (تعامل با رژیم صهیونیستی) به‌ثمر برسد.


    رئیس جمهور با بیان اینکه همه می‌دانند چه کسانی به تروریست‌ها پول و سلاح دادند و کمک فنی و اطلاعاتی کردند، گفت: گرچه در نهایت این ماری که برای نیش زدن به دیگران در آستین خود پرورش داده بودند به خود آن‌ها هم حمله کرد و آن‌ها را گزید، آنان هم از آثار شوم تروریسم در امان نماندند.


    وی ادامه داد: دشمنان به‌صورت فرد و حزبی علیه ایران تحریک شدند و جنگ ۸ ساله صدام علیه ایران را طراحی کردند.


    روحانی اظهار کرد: بعد از این‌که از جنگ رهایی یافتیم و مشغول بازسازی شدیم، به محض اینکه رشد و توسعه را در کشورمان دیدند تهدید هسته‌ای را علیه کشورمان وضع کردند و ما در جنگ اقتصادی قرار دادند.


    رئیس قوه مجریه بیان کرد: امروز که می‌دانند ایران در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته در فکر توطئه دیگری برای ایران هستند.


    وی تاکید کرد: سوریه نیروهای خارجی را از کشور خود دیر یا زود بیرون خواهد راند، ملت عراق دیر یا زود، متحدتر از گذشته خواهد بود و کرد، شیعه و سنی برادرانه در کنار هم خواهند بود.


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *