به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از گاردین، روز دوشنبه در مذاکرات بین ترزا می و رئیس کمیسیون اروپا، ژان کلود یونکر در بروکسل به شکست انجامید و ضعف سیاسی ترزا می در پیش بردن مذاکرات کاملاً آشکار شد و طبق گزارش گاردین مهمترین مسئله مورد اختلاف در این مذاکرات مرزهای ایرلند بود.
شکست این مذاکرات توانایی ترزا می برای رسیدن به توافق حول مسئله بریگزیت را زیر سؤال برده است. در همین راستا جرمی کوربین رئیس حزب کارگر انگلیس نسبت به شکست مذاکرات واکنش داد و گفت هر روز که از مذاکرات بریگزیت میگذرد شواهد نشان میدهند که دولت می برای انجام مذاکره موفقیتآمیز برای پیش بردن فرآیند جدایی از اتحادیه اروپا کاملاً مجهز نیست.
طبق گزارش گاردین، دیپلماتها حدود دو ساعت در اتاق مذاکره منتظر بودند که بعد از نهار کاری ترزا می با ژان کلو یونکر مذاکرات را شروع کنند، اما زمانی که مشخص شد این مذاکرات در نهار کاری با بنبست مواجه شدند، دیپلماتها نیز جلسه را ترک کردند.
در کنفرانس خبری که در پایان روز حول مذاکرات صورت گرفت رئیس کمیسیون اروپا ترزا می را به دلیل سرسختیاش در انجام مذاکره و دفاع از منافع بریتانیا ستایش کرد.
ترزا می به خبرنگاران حاضر گفت که مسئله مشترک و مورد توافق ما این است که هر دو میخواهیم با همدیگر همکاری کنیم. او در این کنفرانس خبری گفت که دو مسئله وجود دارد که باید در مورد آنها بیشتر مذاکره کنیم. مقامات دولتی گزارش دادند که این دو مسئله کلیدی که باید در مذاکره با ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا حل شود یکی مسئله نقش دادگاه اروپا درباره حقوق شهروندان است و دیگری مرزهای ایرلند.
ترازا می گفت که به هیچ عنوان اجازه نمیدهد که ایرلند شمالی از بریتانیا جدا شود و همگام با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، ایرلند شمالی نیز باید از اتحادیه اروپا جدا هم به لحاظ سیاسی و هم به لحاظ اقتصادی.
دیدگاهتان را بنویسید