×

«اخزا ۶۰۲۱» امروز عرضه می‌شود

  • کد نوشته: 7910
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۶
  • ۰
  • در ادامه پذیرش و عرضه اولیه اسناد خزانه جدید در بازار فرابورس ایران، فردا ۱۹ آذرماه شاهد عرضه اولیه دور جدیدی از این اوراق به تعداد ۱۹ میلیون ورقه در نماد «اخزا ۶۰۲۱» با سررسید یکساله به تاریخ ۱۲ شهریورماه ۹۷ هستیم.

    «اخزا ۶۰۲۱»  امروز عرضه می‌شود
  • به گزارش پایگاه خبری” با اقتصاد”، بازار اوراق با درآمد ثابت که معاملات دیروز را با دادوستد بیش از ۶۳۱ هزار ورقه به ارزش افزون بر ۵۹۰ میلیارد ریال پشت سر گذاشت، امروزنیز میزبان عرضه اولیه اخزای جدیدی است تا بدین ترتیب بر عمق بازار بدهی از طریق پذیرش و عرضه اوراق جدید بیفزاید.


    دیروز۱۸ آذرماه، معامله‌گران در تابلو اوراق با درآمد ثابت با دادوستد نزدیک به ۲۸۳ هزار ورقه «سخاب ۴» به ارزش حدود ۲۷۹ میلیارد ریال، بیشترین میزان حجم و ارزش مبادلاتی را در این نماد معاملاتی رقم زدند.


    از سوی دیگر دادوستدهای انجام شده در تابلو اوراق تسهیلات مسکن، به نقل‌وانتقال بیش از ۷۳ هزار ورقه تسه به ارزش افزون بر ۵۴ میلیارد ریال منتهی شد.


    رصد معاملات سهام در فرابورس


    در جریان مبادلات دیروز، بازارهای اول و دوم میزبان جابه‌جایی بالغ بر ۱۸۵ میلیون سهم به ارزش بیش از ۳۸۳ میلیارد ریال بودند. این در حالی است که تابلوهای معاملاتی بازار پایه در مجموع پذیرای نقل‌وانتقال افزون بر ۹۰ میلیون سهم به ارزش بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال بودند.


    در این میان نماد معاملاتی «ذوب» علاوه بر آنکه بیشترین حجم و ارزش مبادلاتی را در بازار سهام به خود اختصاص داد، در صدر جدول نمادهای پربیننده فرابورس نیز قرار گرفت.


    در مجموع بازارهای نه‌گانه فرابورس ایران میزبان دست به دست شدن بیش از ۲۹۵ میلیون ورقه به ارزش بالغ بر یک هزار و ۳۲۵ میلیارد ریال بودند که این حجم از مبادلات در ۳۲ هزار و ۸۹۰ نوبت معاملاتی صورت گرفت.


    نگاهی به بازگشایی و توقف نمادها در روز جاری نیز نشانگر آن است که نمادهای معاملاتی شرکت تهیه و تولید خاک نسوز استقلال آباده «کباده»، شرکت مالیبل سایپا «خلیبل» و شرکت پشم‌بافی افشار یزد «نشار» در پی برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام و تقسیم سود نقدی هر سهم با محدودیت دامنه نوسان قیمت تا سقف ۵۰ درصد بازگشایی شدند.


    از سوی دیگر نماد معاملاتی شرکت کشت و دام گلدشت نمونه اصفهان «زگلدشت» به منظور برگزاری مجمع عمومی عادی فوق‌العاده صاحبان سهام در تاریخ ۲۰ آذرماه ۹۶ در پایان معاملات امروز متوقف شد.


    دو نماد از گروه فلزات اساسی یعنی «فولای» و «هرمز» نیز به ترتیب با ۴.۶ و ۴ درصد رشد قیمت، عنوان بیشترین افزایش قیمتی را در میان نمادهای فرابورسی به خود اختصاص دادند.


    نمادهای «مارون» و «ارفع» نیز روی هم رفته با ۳ واحد اثر مثبت بیشترین نقش را در سبزپوشی آیفکس ایفا کردند تا در نهایت شاخص کل فرابورس ایران در ارتفاع ۱۰۱۶ واحدی معاملات امروز را خاتمه بخشد.


     


    منبع: فرابورس

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *