به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد” به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، در جریان بازار امروز یکشنبه ۱۹ آذرماه معاملهگران شاهد جابهجایی ۱۸۸ میلیون ورقه به ارزش یکهزار و ۹۷۷ میلیارد ریال بودند که این میزان معامله نسبت به روز قبل از افزایش حدود ۵۰ درصدی ارزش معاملات در مقابل افت ۳۶ درصدی حجم دادوستدها حکایت داشت.
سهامداران همچنین معاملات امروز را در مجموع دو بازار اول و دوم با نقل و انتقال بیش از ۹۶ میلیون سهم به ارزش ۳۰۸ میلیارد ریال خاتمه دادند.
رصد معاملات در مجموع این دو بازار نشان میدهد به ترتیب نمادهای «ذوب» و «زاگرس» بالاترین حجم و ارزش دادوستدها را در اختیار گرفتند.
نماد ذوبآهن همچنین در صدر نمادهای پربازدید فرابورسی قرار گرفت و شاهد جابهجایی ۲۳ میلیون سهم به ارزش ۱۸ میلیارد ریال بود که ۹۴ درصد از فروش و نزدیک به ۸۷ درصد از خرید این سهم توسط سهامداران حقیقی صورت گرفت.
در جریان معاملات بازار سهام شاهد چندین بازگشایی و توقف نماد نیز بودیم.
بر این اساس نماد معاملاتی شرکت داروسازی شهید قاضی جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام در روز سهشنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۲۱ متوقف شد و در مقابل نمادهای معاملاتی شرکت پتروشیمی زاگرس پس از ارائه اطلاعات پیشبینی و شرکت سرمایهگذاری توسعه و عمران استان کرمان پس از برگزاری مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام در خصوص افزایش سرمایه و اعمال تصمیمات مجمع مذکور در سامانه معاملات، بازگشایی شدند.
در مجموع سه تابلو معاملاتی بازار پایه نیز ۷۳ میلیون سهم به ارزش بیش از ۸۸ میلیارد ریال دادوستد شد.
دیدگاهتان را بنویسید