به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، رویترز در خبری عنوان کرد حسن روحانی رئیسجمهور ایران بودجهای محافظهکارانه و به میزان ۱۰۴ میلیارد دلار را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرده که تحت تأثیر تنشهای اخیر ایجاد شده توسط ایالات متحده در خاورمیانه و تهدید به اعمال تحریمهای بیشتر بسته شده است.
رویترز همچنین گفته است که این بودجه شامل هزینه شرکتهای دولتی نیز میشود و به میزان ۶ درصد از بودجه امسال بیشتر است.
رویترز به نقل از سخنان رئیس جمهور کشورمان گفته است این بودجه با هداف اشتغال کامل، حذف فقر و ایجاد عدالت اجتماعی طراحی شده است.
در گزارش رویترز آمده است که حسن روحانی برای ارتقای رشد اقتصادی و ایجاد شغل تحت فشار زیادی است و این در حالی است که رقیبان او که علیه توافق هستهای هستند میگویند که رئیس جمهور در بالابردن استانداردهای زندگی بعد از برجام ناموفق عمل کرده است.
همانند بودجه سالهای گذشته، در بودجه امسال نیز هزینه و درآمدها در تعادل هستند و این در حالی است که به صورت واقعی در نتیجه نوسانات درآمدهای نفتی همیشه بین آنها اختلافاتی وجود دارد. بودجه سال بعد با نفت ۵۵ دلاری بسته شده است و بودجه امسال نیز بر اساس بشکهای ۵۰ دلار پارسال تقدیم مجلس شد.
دیدگاهتان را بنویسید