×

۱۶ هزار درخواست دریافت کارت سوخت مجدد ابطال شد

  • کد نوشته: 75474
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۷
  • ۰
  • سخنگوی شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: هرگونه درخواست برای دریافت کارت سوخت مجدد در سامانه ابطال می شود.

    ۱۶ هزار درخواست دریافت کارت سوخت مجدد ابطال شد
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، زیبا اسماعیلی، با اشاره به اینکه استفاده از کارت سوخت شخصی در سیستان و بلوچستان الزامی است افزود: از زمان ثبت نام تا کنون ۱۶ هزاردرخواست کارت سوخت افراد دارنده کارت که اقدام به ثبت نام برای کارت سوخت مجدد کرده اند ابطال شده است.


    وی این روند را با هدف جلوگیری از قاچاق سوخت دانست و گفت: براساس اطلاعات ثبت شده شناسه های خودرو در سامانه کارت هوشمند سوخت ثبت شده ، قابل پیگیری است. فرصت ثبت نام برای دریافت کارت سوخت در تاریخ ۲۴ آذر به پایان می رسد.


    این مقام مسئول در شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: افرادی که اقدام به خرید خودرو از بازار کرده اند و به هر دلیل کارت سوخت خودرو را دریافت نکرده اند، می توانند با ارائه مدارک خودرو به پلیس ۱۰+ برای ثبت نام و دریافت کارت سوخت اقدام کنند.


     


    منبع: مهر

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *