×

حمله‌ای دیگر به مسلمانان در لندن / سه نفر مسلمانان را در مقابل مسجدی در لندن مورد ضرب و شتم قرار دادند

  • کد نوشته: 100499
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۷
  • ۰
  • ساعاتی پس از حمله تروریستی در نیوزیلند سه نفر در مقابل مسجدی در لندن مسلمان را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

    حمله‌ای دیگر به مسلمانان در لندن / سه نفر مسلمانان را در مقابل مسجدی در لندن مورد ضرب و شتم قرار دادند
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، روزنامه «ایندیپندنت» روز شنبه نوشت، ساعاتی پس از حادثه حمله افراد مسلح به دو مسجد در «نیوزیلند»، سه مرد با چکش و باتون مسلمانان را در مقابل مسجدی واقع در شرق لندن مورد ضرب‌وشتم قرار دادند.


    این سه نفر، افرادی که برای اقامه نماز‌ جمعه به مسجد رفته بودندرا  تروریست خطاب کردند. آن‌ها پس از کتک زدن یکی از نمازگزاران، با سوار شدن و پریدن روی خودرویشان، از محل گریختند.


    به گفته پلیس، فرد مسلمانی که مورد ضرب‌وشتم قرار گرفت ۲۷ ساله است و از ناحیه سر آسیب دیده است. تا این لحظه هیچ کدام از ضاربین دستگیر نشده است اما پلیس متروپولیتن اعلام کرده در حال جستجوی این مهاجمین است که به گفته شاهدان عینی هر سه سفیدپوست هستند.


    «ساجد جاوید» وزیر کشور انگلیس قرار است با رئیس پلیس ضد تروریسم و مقامات امنیتی این کشور در خصوص تأمین امنیت مساجد این کشور گفت‌وگو کند.


    درپی حمله تروریست‌های مسلح به نمازگزاران جمعه در دو مسجد در «کرایست‌چرچ» و «لین‌وود» نیوزیلند، ۵۰ نفر جان باخته و ده‌ها تن دیگر مجروح شدند.


    منبع: فارس 

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *