×

ایران همواره به دنبال کمک به دولت و ملت افغانستان است

  • کد نوشته: 100520
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۷
  • ۰
  • وزیر امور خارجه با بیان اینکه معتقدیم نظر نهایی در تمام امور را مردم افغانستان اعلام می‌کنند، گفت جمهوری اسلامی همواره به دنبال کمک به دولت و ملت افغانستان است.

    ایران  همواره به دنبال کمک به دولت و ملت افغانستان است
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، «محمد عمر داودزی» نماینده رئیس جمهور افغانستان در امور صلح که به تهران سفر کرده، بعدازظهر امروز شنبه با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.


    در این دیدار وزیر امور خارجه کشورمان بر اهمیت صلح و ثبات در افغانستان تاکید کرد و اظهار داشت: ما همواره اعتقاد داریم که نظر نهایی در تمام امور را مردم افغانستان اعلام می‌کنند و به همین علت دولت افغانستان به عنوان نماینده مردم آن کشور تصمیم گیرنده است و ایران نیز همواره به دنبال کمک به دولت و ملت افغانستان است.


    محمد عمر داودزی نیز ضمن تشریح آخرین تحولات گفت‌وگوهای صلح افغانستان گفت: در افغانستان باید اصل مذاکرات صلح توسط دولت انجام شود.


    وی همچنین از مواضع مثبت و دلسوزانه جمهوری اسلامی ایران در خصوص افغانستان تقدیر و قدردانی کرد.


    تبادل نظر در خصوص راه‌های توسعه و تعمیق همکارهای دوجانبه از دیگر محورهای گفت‌وگو در این دیدار بود.


    نماینده رئیس جمهور افغانستان همچنین پیش از این با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه ایران دیدار و گفت‌وگو کرده بود.


     


    منبع: میزان

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *