×

سود سهام عدالت کارکنان و بازنشستگان سال آینده واریز می شود / سود سهام عدالت مربوط به مشمولان نهادهای حمایتی

  • کد نوشته: 100748
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
  • ۰
  • سازمان خصوصی سازی اعلام کرد سود سهام عدالت مشمولان نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی به طور کامل پرداخت شده است و سود سهام عدالت کارکنان دستگاهها و بازنشسستگان سال اینده پرداخت می شود.

    سود سهام عدالت کارکنان و بازنشستگان سال آینده واریز می شود / سود سهام عدالت مربوط به مشمولان نهادهای حمایتی
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از سازمان خصوصی سازی، مرحله چهارم پرداخت سود سهام عدالت سال مالی ۹۶ شرکتهای سرمایه پذیر مربوط به گروههای مشمولان شامل وراث جدید تعیین تکلیف شده، مدجویان تغییر وضعیت یافته، ایثارگران و خانواده های ایثارگران، دست‌اندرکاران امر واگذاری سهام عدالت، خبرنگاران، طلاب، بیماران خاص، کارکنان ستادهای نماز جمعه، خدام مساجد و اماکن متبرکه امامزاده ها و حسینه ها، زندانیان آزاد شده، تاکسیرانان، قالیبافان، کارکنان موسسات خیریه و فعالان قرآنی از امروز(یکشنبه) آغاز می شود.


    در این مرحله در حالی ۶ میلیون ۷۰۰ هزار نفر از مشمولان سود سهام عدالت خود را در مجموع به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان دریافت خواهند کرد که از ۳۴ بانک و موسسه ای که مشمولان شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کرده اند، از امروز ۳۱ بانک به مرور اقدام به پرداخت سود می کنند.


    گفتنی است تا کنون سود سهام عدالت مربوط به مشمولان نهادهای حمایتی شامل کمیته امداد و سازمان بهزیستی، روستائیان و عشایر و کارگران فصلی و ساختمانی به طور کامل پرداخت شده است و تنها گروه باقی مانده از مشمولان شامل کارکنان و کارمندان دستگاههای اجرایی و بازنشستگان صندوق های بازنشستگی کشوری، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح نیز در اوایل سال آینده و با دریافت سود سهام عدالت ازشرکتهای سرمایه پذیر، این سود نیز به حسابشان واریز می شود.


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *