×

در صورت عدم دسترسی به راه حل سیاسی به بن بست می رسیم

  • کد نوشته: 10594
  • ۱۸ دی ۱۳۹۶
  • ۰
  • فرمانده ارتش لیبی در مورد انتخابات آینده گفت، اگر خروجی این انتخابات راه حل مناسی سیاسی نباشد، لیبی به بن بست می رسد

    در صورت عدم دسترسی به راه حل سیاسی به بن بست می رسیم
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد به نقل از ایرنا، فرمانده ارتش لیبی در مورد انتخابات آینده نیز گفت، این انتخابات باید راه حلی سیاسی برای جلوگیری از خونریزی ها در بر داشته باشد و اگر اوضاع به همین صورت پیش برود، لیبی به بن بست می رسد. 

    ژنرال حفتر همچنین گفت: لیبی هنوز کشور پخته ای برای تجربه کردن دمکراسی نیست .

    فرمانده ارتش لیبی در مورد طرح «غسان سلامه » نماینده سازمان ملل برای حل بحران لیبی نیز گفت وی تحفظاتی در مورد طرح او دارد زیرا سلامه در پی اصلاح برخی ماده های توافقنامه الصخیرات است در حالی که این یک توافقنامه قدیمی است(تاریخ اعتبار آن به پایان رسیده است).

    وی افزود: طرح غسان سلامه ممکن است یک یا دو سال زمان ببرد و پس از آن باید اصلاحاتی در قانون اساسی انجام شود که این ها در کمتر از سه سال امکانپذیر نیست .

    ژنرال حفتر در ادامه گفت:انتخابات باید پیش از توافق مسئولان در مورد قانون اساسی و در نزدیکترین زمان ممکن با شفافیت تمام برگزار شود و رای دادن در این انتخابات نیز باید برای همه الزامی باشد.

    فرمانده ارتش لیبی اضافه کرد:’ما اولویت را راه حل سیاسی می دانیم و به همین دلیل اعتقاد داریم حل این بحران و توقف خونریزی ها از طریق صندوق های رای امکانپذیر است اما صبر ما هم حد و حدودی دارد ، اگر به این نتیجه برسیم که به بن بست رسیده ایم،در ۱۰درصد مناطقی که خارج از کنترل ما است، نیروهایی داریم که به آسانی می توانیم آن را فعال کنیم.’

    ژنرال حفتر در مورد نقش الجزایر در حل بحران لیبی و اینکه آیا دیدگاه های این کشور به «فایز السراج» رئیس دولت وفاق ملی نزدیکتر است نیز گفت:الجزایر کشوری دوست و برادر ما است، اطمینان دارم اگر الجزایری ها بخواهند میان گروه های لیبیایی میانجی گری کنند، به صورت بیطرفانه این کار را انجام می دهند.

    وی در ادامه در خصوص اینکه آیا الجزایر اقدام به میانجی گری در لیبی می کند ، گفت:شاید الجزایر در حال آماده کردن یک طرح ابتکاری برای میانجی گری است اما ما هنوز اطلاعی در این مورد نداریم.

    ژنرال حفتر همچنین گفت:الجزایر یک کشور عربی است، اتحاد لیبیایی ها نیز بسیار مهم است زیرا چند دستگی ها و تفرقه به آن آسیب می زند، الجزایر می تواند میانجی بی طرفی باشد که نقش مثبتی در متحد کردن لیبیایی ها ایفا کند.

    ژنرال حفتر در مورد «فایز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی نیز گفت او قدرت و توانایی به دست گرفتن کنترل پایتخت را ندارد، او توسط شبه نظامیان به گروگان گرفته شده است و برای تغییر اوضاع در کشور نیاز به قاطعیت و جدیت دارد.

    فرمانده ارتش لیبی در ادامه فایز السراج را به ناتوانی در تصمیم گیری و اجرای تصمیم ها متهم کرد و گفت تنها کاری که او انجام می دهد، برگزاری جلسه و توافق در مورد برخی اقدامات است بدون آنکه این توافق ها اجرایی شود.

    ژنرال حفتر در مورد «سیف الاسلام قذافی » نیز گفت: اواز نظر سیاسی فقیر و شرط بندی بر او در انتخابات ریاست جمهوری لیبی ساده لوحانه است، او پایگاه مردمی برای ایفای نقش سیاسی در کشور ندارد. 

    فرمالنده ارتش لیبی همچنین ادعا کرد ۷۵هزار سرباز دارد و او کنترل ۹۰درصد از لیبی را در دست دارد و می تواند کنترل جنوب لیبی و مرزهای لیبی با تونس و مصر را نیز به دست بگیرد.

    وی در پایان در خصوص دخالت ناتو در لیبی نیز گفت: ناتو با لیبیایی ها در این خصوص مشورت نکرد.


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *