به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد به نقل از ایرنا، علیرضا رشیدیان سه شنبه شب در نشست کمیسیون تنظیم بازار خراسان رضوی افزود: اگر جایی احساس شود که بازار قابل کنترل نیست، جلو افزایش قیمت را به صورت سلبی از طریق اداره تعزیرات و یا ایجابی از طریق عرضه مستقیم کالا خواهیم گرفت.
وی ادامه داد: اگر واحدهای صنفی و اتحادیه ها قیمت های مصوب را رعایت کنند نیازی به عرضه مستقیم نیست اما اگر از این حالت خارج شود در کوتاهترین زمان ممکن و تا کنترل قیمت بازار، توزیع مستقیم انجام می شود.
وی با بیان اینکه در ستاد تنظیم بازار از تولید کننده، شبکه توزیع و مصرف کننده حمایت می کنیم، افزود: یکی از دغدغه های مسئولان تامین کالاهای اساسی و پرمصرف است و همه وظیفه داریم برای زندگی همراه با آرامش و امنیت مردم تلاش کنیم.
استاندار خراسن رضوی گفت: تاکید همه مسئولان این است که کار جهادی انجام شود تا مردم در خصوص گرانی، نگرانی نداشته باشند.
رشیدیان اظهار کرد: مردم باید توجه کنند بعضی اوقات که افزایش قیمتها مطرح می شود، حجم تغییرات و افزایش قیمت را با ۶ سال پیش مقایسه کنند؛ هرچند که ما هم از زیر بار مسئولیت شانه خالی نمی کنیم.
وی ادامه داد: نگرانی هایی که در خصوص گرانی به جامعه پمپاژ می شود بیش از واقعیت بیرونی است که با اطلاع رسانی شفاف نگرانی ها و حساسیت ها رفع می شود و مسئولان دستگاههای دولتی، نظارتی و غیردولتی مانند اصناف و اتحادیه ها هم باید اطلاع رسانی مستمر برای مردم داشته باشند.
وی، رفع دغدغه مردم در خصوص گرانی را وظیفه مسئولان دانست و افزود: مردم نباید نسبت به قدرت خرید خود هیچ نگرانی داشته باشند.
وی گفت: هر مقدار بتوانیم از نظارت اصناف کمک بگیریم و نظارت مردمی بیشتر باشد برخوردهای حقوقی و دولتی و تنش کمتر خواهد شد.
رشیدیان افزود: درخواست ما افزایش نظارت بر نحوه ارائه، توزیع خرد و اطمینان بخشی به مردم است که تفاوتی بین قیمت ها در بالا و پایین شهر نباشد بلکه قیمتها بر حسب سود مشروع و متعارف باشد.
وی اظهار کرد: طبق مصوبه چهارم دی ماه دولت تا پایان فروردین سال آینده در کالاهای مصرفی و حمل و نقل اجازه افزایشی وجود ندارد.
وی در خصوص پرداخت مطالبات چغندرکاران استان هم گفت: پرداخت مطالبات چغندرکاران از روز شنبه ۲۳ دیماه آغاز می شود.
*کاهش، میزان درصد گرانی
مدیر تنظیم بازار محصولات و نهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی هم با اشاره به گران شدن مواد پروتئینی، گفت: قیمت گوشت گوسفندی در بازه زمانی ۸۴ تا ۹۲ به میزان ۴۸۹ درصد افزایش یافت و حال آنکه از ۹۲ تا ۹۵ تنها ۲۴ درصد رشد داشته است.
سیدحمیدرضا جوادی ادامه داد: گوشت مرغ هم از ۸۴ تا ۹۲ به میزان ۳۷۹ درصد و تخم مرغ در همین بازه ۳۴۰ درصد افزایش قیمت یافت و همین اقلام از سال ۹۲ تا ۹۵ به ترتیب ۸ و ۲ درصد افزایش قیمت یافتند.
وی ادامه داد: برنج ایرانی درجه یک هم از سال ۸۴ تا ۹۲ به میزان ۴۱۳ درصد و شیر ۲۵۲ درصد افزایش قیمت داشت و از سال ۹۲ تا ۹۵ قیمت برنج ۳۹ درصد و شیر ۷ درصد افزایش را نشان می دهد.
در این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی و مدیرکل دامپزشکی استان هم بر آمادگی لازم برای تامین همه مایحتاج ضروری مردم در بخش های کشاورزی و دامی تاکید کردند.
دیدگاهتان را بنویسید