به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد به نقل از ایرنا؛ ‘محمد فیصل’ روز پنجشنبه در نشست هفتگی خود با رسانه های خارجی و داخلی در پاسخ به پرسش رسانه ها در خصوص سفر ناصرخان جنجوعه به تهران گفت:مشاور امنیت ملی پاکستان برای حضور در کنفرانس امنیتی به تهران سفر کرده و در این سفر با همتای ایرانی خود دیدار کرد.
وی اضافه کرد:ناصرخان جنجوعه در حاشیه این کنفرانس، در دیدار با همتای ایرانی خود، در خصوص گسترش همکاری دوجانبه و استقرار صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی تبادل نظر کردندو طرفین همچنین توافق کردند که همکاری دو جانبه در زمینه های اقتصادی و امور مربوط به مرز افزایش یابد.
سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به پرسش رسانه ها در خصوص همکاری اسلام آباد واشنگتن در وضعیت کنونی گفت:پاکستان و ایالات متحده همواره با یکدیگر در زمینه های مختلف و بر اساس منافع متقابل در سطوح مختلف همکاری می کنند.
محمد فیصل اضافه کرد:پاکستان طی ۱۶ سال گذشته همواره به ایالات متحده آمریکا برای عبور تجهیزات ناتو به این کشور همکاری کرده است و این همکاری ها از راه های زمینی و هوایی انجام شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان تصریح کرد:پاکستان در جنگ با تروریسم، بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار آسیب دیده است.
این دیپلمات با ارزیابی مثبت اقدامات پاکستان در مبارزه با تروریسم گفت:اقدامات اسلام آباد با القاعده و سایر گروه های تروریستی، گسترش امنیت، صلح و ثبات منطقه ای را به همراه داشته است.
وی نابودی کامل گروه های نوظهور تروریستی در منطقه و دیگر گروه های تروریستی نظیر داعش در افغانستان را نیازمند تقویت همکاری بین المللی خواند و حضور داعش و طالبان در پاکستان را انکار کرد.
محمد فیصل همچنین تصریح کرد:پاکستان خواستار بازگشت پناهندگان افغان به وطن خود است.
سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در بخش پایانی سخنانش در خصوص حل اختلافات با هندوستان نیز گفت:پاکستان خواستار حل و فصل اختلافات با هند به ویژه در ‘کشمیر’با استفاده از گفت و گو است و بر این عقیده ایم که تنها با گفت و گو می توان مشکلات را حل کرد.
به گزارش ایرنا دومین کنفرانس امنیتی تهران روز دوشنبه ۱۸ دی ماه در محل سالن اجلاس سران آغاز به کار کرد.
بیش از ۲۰۰ مقام سیاسی و تحلیلگر داخلی و خارجی از جمله ناصرخان جنجوعه مشاور امنیت ملی پاکستان در آن کنفرانس که با موضوع «امنیت منطقهای در غرب آسیا: روندها و چالشهای نوظهور» برگزار شد، شرکت کرده و به بحث و تبادل نظر درباره مهمترین موضوعات و چالشهای امنیتی غرب آسیا پرداختند.
مهمترین موضوعات مورد بحث در کنفرانس شامل نقش ایران، بازیگران منطقهای و فرامنطقهای در ترتیبات امنیتی غرب آسیا، نقش توسعه اقتصادی در امنیت این منطقه، همکاریهای دفاعی و امنیتی و نقش جبهه مقاومت در امنیت غرب آسیا بود.
دیدگاهتان را بنویسید