به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، وب سایت fossbytes بر اساس بررسیهای تعداد کثیری از کارشناسان فعال در حوزه فناوری و برنامههای موبایلی گزارشی تهیه کرده است که به ۸ اپلیکیشن برتر پخش محتوا در گوشیهای اندرویدی اشاره می کند:
۱. امایکس پلیر (MX Player)
این برنامه که قابلیت پخش تمامی انواع مختلف فرمت های فایلهای صوتی ، تصویری و ویدئویی را دارد، از رابط کاربری بسیار ساده و آسانی برخوردار است و این امکان را به کاربران موبایل میدهد تا بدون هیچ مشکلی به تماشای محتوای موردنظر خود بپردازند. این نرم افزار همچنین به قابلیتهای پیشرفته دیگری همچون پشتیبانی از زیرنویس به زبانهای مختلف، جلو / عقب بردن نشانهگر فیلم، زوم کردن، تغییر فونت و سایز زیرنویس فیلم، تغییر در حالت نورپردازی فیلم و همچنین قفل کودک به منظور جلوگیری از دسترسی کودکان و کاربران زیر سن مجاز به محتوای قابل پخش در موبایل مربوطه مجهز است.
لازم به ذکر است که این اپلیکیشن به صورت کاملاً رایگان برای تمامی کاربران گوشیهای هوشمند در فروشگاههای آنلاین همچون گوگل پلی استور قابل دسترسی، دانلود و استفاده است.
۲. ویال سی پلیر (VLC)
این نرم افزار که نسخه دسکتاپ (ویندوزی) آن بسیار معروف شده و مورد استقبال خیل عظیمی از کاربران رایانههای شخصی قرار گرفته است نسخههای مبتنی بر سیستم عاملهای موبایلی نیز دارد که به طور کلی یک اپلیکیشن سورس باز محسوب شده و به کاربران امکان پخش تمامی انواع فرمت های فیلم و سایر فایلهای صوتی و تصویری را میدهد.
این نرم افزار همچنین قابلیتهای متعددی همچون تنظیم میزان نور، حجم صدا، پشتیبانی از زیرنویس زبانهای مختلف و در نهایت بزرگ و کوچک کردن اندازه تصویر و ارتقای کیفیت آن را داراست.
این اپلیکیشن نیز به صورت رایگان در اختیار تمامی کاربران گوشیهای موبایل در پلتفرم فروشگاههای آنلاین همچون گوگل پلی استور قرار دارد و هیچ تبلیغات و پرداخت درون برنامهای نیز ندارد.
۳. فایپ پلیر (FIPE Player)
این برنامه نیز برای پخش ویدئوهای باکیفیت بالا همچون ۱۰۸۰p و ۴K طراحی شده و در اختیار کاربران گوشیهای هوشمند قرار گرفته است. یکی از بارز ترین ویژگیهای این برنامه موبایلی، قابلیت استفاده هم زمان آن با سایر اپلیکیشن های موردنظر کاربر مربوطه است.
این اپلیکیشن نیز از تمامی انواع مختلف فرمت های موجود برای فایلهای صوتی و ویدئویی پشتیبانی میکند و به صورت رایگان البته به همراه نمایش پارهای از تبلیغات، در اختیار کاربران قرار گرفته است.
۴. بیاس پلیر (BS Player)
یکی دیگر از برنامههای کاربردی و سودمندی که کاربران اندرویدی میتوانند از آن بهره مند شوند، اپلیکیشن بی اس پلیر (BS Player) است که به لطف نرم افزار قدرتمند و برنامه نویسی نوین به کاربران اجازه میدهد از تماشای انواع مختلف فرمت های محتوا در گوشی هوشمند خود لذت ببرند.
یکی از بارزترین قابلیتهای این نرم افزار بدون شک کمک به کاهش مصرف باتری و شارژ گوشی است که بدین ترتیب کاربران میتوانند بدون نگرانی از خالی شدن باتری دستگاه خود، از تماشای محتوای مورنظر لذت ببرند.
این برنامه نیز رابط کاربری بسیار ساده و آسانی دارد و کاربرانش قادر خواهند بود پس زمینه آن را مطابق آنچه که میخواهند، تغییر دهند. نسخه لایت این نرم افزار رایگان است که البته شامل نمایش تبلیغات نیز میشود.
۵. پلیر اکستریم مدیاپلیر (PlayerXtreme Media Player)
این اپلیکیشن دانلودر پیش فرضی برای دریافت و نمایش زیرنویس فیلم دارد که قادر است زیرنویس زبانهای مختلف را پشتیبانی کرده و در اختیار کاربران قرار دهد. این نرم افزار همچنین به قابلیت استریم فایلهای صوتی و ویدئویی نیز مجهز است و به کاربران این امکان را میدهد محتوای موردنظر را به رایانه و تلویزیون هوشمند خود استریم و منتقل کرده و به صورت آنلاین را تماشا و مشاهده کنند.
۶. ایکس پلیر (XPlayer)
این نرم افزار که به صورت رایگان و با پرداخت درون برنامهای بر روی پلتفرم فروشگاه گوگل پلی استور قرار گرفته است ، یکی از بهترین و امنترین اپلیکیشن های پخش ویدئو در گوشیهای اندروید به شمار میرود چراکه تمامی فایلهای ویدئویی موردنظر کاربران را در یک فولدر جداگانه و به صورت کاملاً محرمانه و خصوصی نگهداری و ذخیره میکند تا سایر افراد و هکرها در صورت نفوذ به گوشی کاربران، به آن دسترسی پیدا نکنند.
۷. ایسی ۳ پلیر (AC۳ Player)
این برنامه نیز بدون شک یکی دیگر از پرطرفدارترین اپلیکیشن های دانلود شده در خصوص پخش محتوا در گوشیهای اندرویدی به شمار میرود که قابلیتهای متعددی از جمله پشتیبانی از تمام فرمت های فایلهای صوتی و ویدئویی، زیرنویس زبانهای مختلف، تنظیم میزان صدا، نور و کیفیت فیلمها را داراست.
این برنامه نیز به صورت کاملاً رایگان بر روی پلتفرم فروشگاه گوگل پلی استور قرار گرفته و هیچ پرداخت درون برنامهای و تبلیغاتی نیز ندارد.
۸. کیام پلیر (KMPlayer)
این برنامه که دیگر نیازی به معرفی ندارد و تمامی کاربران رایانههای شخصی و لپ تاپ اهای مبتنی بر ویندوز همواره برای تماشا و پخش فایلهای ویدئویی از آن استفاده میکنند. میتوان گفت نسخه اندرویدی آن نیز تمامی قابلیتهای نسخه دسکتاپ آن را دارد که یکی از مهمترین ویژگیهای آن میتوان به ذخیره سازی ابری / کلاد اشاره کرد.
منبع: ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید