به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از تنسیم، ولایتی در مصاحبه خود در پاسخ به این پرسش که برخی معتقدند خیزش بیداری اسلامی به پایان رسیده است و مدعیاند آمریکا توانست بیداری اسلامی را منحرف کند، اظهار داشت: شکل کار متناسب با شرایط زمان و محیط شده ولی بیداری اسلامی سرجای خودش هست. ابتدای کار اینگونه بود که در تونس مثلا یک دورهگردی توسط پلیس مورد تعرض قرار گرفت و مردم از دوره گرد حمایت کردند و این جرقهای شد به انبار باروت تونس و در نهایت زینالعابدین بن علی فرار کرد. بعد این جریان به مصر و نقاط دیگر سرایت کرد و این شکل ابتدایی کار بود.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی با بیان اینکه به نوعی ضد حمله این حرکت را غربیها و صهیونیستها انجام دادند و این کار را در دو جا یعنی در لیبی و سوریه انجام دادند، گفت: حکومت پابرجای این دو کشور را از بین ببرند و در همریختگی ایجاد شود و آشفتگی بوجود بیاید و در این آشفتگی هم به بهانه ایجاد امنیت دخالت کنند که در لیبی دخالت کردند.
وی افزود: همانطور که در لیبی هم بعد از گذشت چند سال همچنان تکلیف این کشور نامشخص است. در شرق و غرب آن یک حکومت است، در ترابلس به یک شکل و در قسمتهای صحرایی و جنوب لیبی هر قبیلهای برای خودش حکومتی دارد و یک کشور سرپای متحد نسبتاً مقتدر اسلامی را تبدیل کردند به جایی که انگار صاحبی ندارد. فرانسویها، قطری، سعودی و آمریکاییها هرکدام به قدر وسعشان کاری انجام دادند و لیبی تبدیل شد به چیزی که الان هست.
ولایتی با اشاره به اینکه در سوریه هم میخواستند همین کار را کنند و همه دست به دست هم دادند، تصریح کرد: کسینجر گفته بود داعش را از بین نبرید! این به درد ما میخورد و معلوم است که داعش وقتی افرادش زخمی میشوند به اسرائیل میبرند و وقتی اسلحه کم دارند از هوا برایشان میرسد و وقتی پول میخواهند به آنها میدهد ولی در سوریه ایستادگی شد و بر عکس لیبی، در سوریه دشمنان بیداری اسلامی شکست خوردند و این همان سیر بیداری اسلامی است. اگر بیداری اسلامی نبود که سوریه ۶ سال مقاومت نمیکرد پس شکل بیداری اسلامی از آن حالت تودهای و عمومی که مردم در خیابانها میریختند و اعتراض کردند تغییر کرده و شد آنچه که الان در سوریه و عراق هست که یکی از انواع آن همین قضیه بود.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی خاطرنشان کرد: رئیس ستاد ارتش آمریکا گفته بود که عراق باید ۳ قسمت شود: کرد، سنی و شیعه که الحمدالله این طرح شکست خورد و معلوم است که هم دولت عراق و هم مردم مخالفند که بخشی از عراق مردمش یک دست شوند مثلا یکدست کرد باشند.
وی با بیان اینکه شهرهایی در عراق هستند که انواع نژادها و پیروان مذاهب مختلف در آن زندگی میکنند، گفت: نمونه این شهرها کرکوک است. در بسیاری از نقاط عرب، کرد، سنی و شیعه با هم سالها و قرنها با آرامش کامل کنار هم زندگی کردهاند حال اگر آرامش نباشد حتماً مقدمه یک جنگ خانگی بیانتها است که امکانات انسانی و مادی و طبیعی کشور عراق را از بین میبرد و از عراق چیزی بدتر از لیبی درست میکند.
ولایتی با بیان اینکه عراق ثروتمندترین کشور عرب است، گفت: آب، زمین، خورشید و نفت و ارتباط با دریا دارد و به هر حال کشور مهمی است. یک زمانی به لحاظ جغرافیای سیاسی بغداد مرکز جهان اسلام بود. این کشور بالقوه مقتدر را میخواهند از بین ببرند و بعد آمریکاییها بیایند طرح خودشان را پیاده کنند و بگویند برای اینکه بین اقوام اختلاف نباشد ما باید حضور داشته باشیم یعنی دعواهای قومی شکل بگیرد.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت: در حالی که طی سالهای گذشته همه با هم با آرامش زندگی میکردند و این زمینهای میشود برای سایر کشورها و به هر حال در عراق موفق نشدند و موفق نخواهند شد که بخشی از خاک عراق را به بهانه همهپرسی جدا کند. حکومت عراق نشان داده است که مقتدر است و اجازه چنین کاری را نمیدهد.
وی افزود: همچنین جلوههایی از بیداری اسلامی حضور حشدالشعبی در کنار ارتش عراق در جنگهاست. حضور حزبالله و حیدریون و فاطمیون و زینبیون در کنار ارتش سوریه نمونهای از بیداری اسلامی است.
مشاور امور بینالملل مقام معظم رهبری در ادامه در پاسخ به این پرسش چرا برخلاف گذشته بیشتر کانون حملات ضدانقلاب بجای نهادهای وابسته به رهبری، شخص مقام معظم رهبری است و چه عاملی باعث شده مستقیم رهبری را مورد حمله قرار دهند، گفت: بیتردید ظرفیتهای رهبری جمهوری اسلامی ایران در اداره کشور و سیاستهای منطقهای و بینالمللی زبانزد است.
وی با بیان اینکه غربی ها همه با هم جمع شدند برای اینکه منطقه ما را اشغال کنند و خط مقاومت را بشکنند و خیال اسرائیل را راحت کنند، گفت: آنها در همه این عرصهها شکست خوردند البته پس از یک مقاومت طولانی که سر سلسله این مقاومت مقام معظم رهبری بودند و این برایشان اثبات شده است لذا از حمله غیر مستقیم دست برداشتند و مستقیم کار میکنند و این هم غیر منتظره نیست لذا چرا نباید به رهبری حمله کنند وقتی منافعشان در منطقه با هدایتهای درست مقام معظم رهبری به خطر افتاده است.
ولایتی با اشاره به اشراف و تسلط رهبر معظم انقلاب به تاریخ و ادبیات و جنبههایی از شخصیت ایشان که تاحدی مغفول مانده است، گفت: مقام معظم رهبری بحثی تحت عنوان “خواص” دارند که موقعشناسی خواص در تاریخ اسلام است که اگر خواص موقعشناس بودند، واقعه صفین یا کربلا اتفاق نمیافتاد. اگر مثلا توابین در کربلا کنار امام بودند سرنوشت کربلا طور دیگری میشد. بحث خواص بسیار اختصاصی و نو بود و تحلیل درست تاریخ اسلام بود که چنین تحلیلی بدین شکل قبلا نداشتیم و بسیار تاثیرگذار بود.
مشاور بینالملل مقام معظم رهبری با بیان اینکه آیتالله خامنهای در زمان حضرت امام هم -که رئیس جمهور بودند- پرچمدار حمایت از نهضتهای اسلامی حقیقی بود، گفت: مجلس اعلای عراق که مرکب از حزب الدعوه و مجلسهای کنونی و همه گروههای عراقی با حمایت ایشان تشکیل شد. حمایت از حزبالله و تاسیس حزبالله، حمایت از انسجام مجاهدین افغانی و… .
ولایتی خاطرنشان کرد: بنده شاهد بودم که در جلسات متعدد دهها ساعت برای کار افغانستان وقت میگذاشتند. مثلا یک شورایی در زمان ریاست جمهوری به ریاست خود ایشان تشکیل شد و با حضور وزیر خارجه و وزیر کشور برای امر افغانستان بود که آثار این سرمایهگذاریهای ارزشمند را در طی این سالها دیدیم. اگر امروز حشدالشعبی را داریم هسته آن همان سپاه بدر است. سپاه بدر هم در زمان ایشان و با حمایت ایشان تشکیل شد.
وی افزود: در افغانستان در مقابل کارهایی که بعضی از کشورهای همسایه میکردند و میخواستند کار انحصاری انجام دهند تا اگر افغانستان از دست کمونیستها خلاص شد در دام آمریکاییها بیفتد، دخالت ایران بسیار موثر بود چون برخی کشورها نماینده آمریکا بودند. برخی کتابهای سید قطب را قبل از انقلاب آیتالله خامنهای ترجمه کردند. کتاب نقش مسلمانان در آزادی هند تالیف مقام معظم رهبری است. آشنایی با نهضتهای بیداری اسلامی در سراسر جهان اسلام جزو کارهای مهم ایشان بود.
دیدگاهتان را بنویسید