×

“غمینو” گزارش عملکرد ۹ ماهه منتشر کرد

  • کد نوشته: 11659
  • ۲۶ دی ۱۳۹۶
  • ۰
  • شرکت صنایع غذایی مینو شرق اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ماه ۹۶ را حسابرسی نشده و با سرمایه معادل ۱۰۰ هزار میلیون ریال منتشر کرد.

    “غمینو” گزارش عملکرد ۹ ماهه منتشر کرد
  • به گزارش پایگاه خبری”با اقتصاد”، شرکت صنایع غذایی مینو شرق با انتشار عملکرد ۹ ماهه خود اعلام کرد در دوره یاد شده مبلغ ۲۸ میلیارد و ۱۲۸ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۲۸۱ ریال سود به ازای هر سهم محقق کرد.


    گفتنی است این شرکت در دوره مشابه سال مالی قبل مبلغ ۳۷۰ ریال سود به ازای هر سهم اختصاص داده بود، همچنین این شرکت در پایان سال مالی قبل به ازای هر سهم ۴۷۱ ریال سود محقق کرد.


    با افزوده شدن سود انباشته ابتدای سال به سود خالص دوره در نهایت مبلغ ۹۱ میلیارد و ۱۵۵ میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد.


    منبع: سنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *