به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، پ.پ.جم از مهرماه ۱۳۸۳باعنوان شرکت سهامی خاص فعالیت خود آغاز و از سال ۸۷ با عنوان سهامی عام فعالیت خود را ادامه میدهد.
پلی پیلن جم از واحدهای فرعی شرکت پتروشیمی جم و در گروه شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی قرار دارد.
بزرگترین سهامدار پ.پ.جم، پتروشیمیران با ۵۱درصد و پتروشیمی جم با ۴۹درصد است.
بهمن بهزادی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل پروپیلن جم، در مراسم معارفه این شرکت، گفت: طی یک سال و نیم گذشته سرمایه ۵۰میلیارد تومانی شرکت با کمک سهامداران به ۲۰۰میلیارد تومان افزایش یافته است.
این شرکت در کنار فروش داخلی و تامین نیاز سراسر کشور، تاکنون بیشترین درصد فروش صادراتی را به کشور ترکیه داشته است.
به گفته بهزادی، پ.پ.جم قصد دارد صادرات خود را به ترکیه کاهش داده و بیشتر به سمت کشورهای حوزه اروپای شرقی، افغانستان، هند، ازبکستان، قزاقستان و آذربایجان معطوف سازد.
پروپیلن جم، سالانه تولید کننده ۳۰۰ هزاتن انواع گریدهای پلی پروپیلن است و محصولاتی از قبیل، قطعات زیرکاپوت خودرو، تزئینات داخلی و خارجی خودرو تولید و در زمینه صنایع الیاف و نساجی و بستهبندی کالا فعال است.
سودخالص منتهی به صورت های مالی ۹۶/۱۲/۲۹ پ.پ.جم ۳۵۷۹ میلیارد ریال و سود خالص سال ۹۷این شرکت ۶۵۱۵ میلیارد ریال بوده است.
پروپیلن جم، در برنامه توسعه خود در سال ۹۸، قصد دارد ظرفیت تولید را به ۲۷۰ هزارتن برساند.
در حال حاضر، بیشترین مقدار خوراک این واحد تولیدی که نزدیک به ۲۲۰تن است، از پالایشگاه شازند اراک و مابقی از پتروشیمی جم تامین می شود.
به گفته بهزادی، قرار است بخشی از خوراک مصرفی نیز از پالایشگاه آبادان تامین شود.
فعالیت اصلی این شرکت، احداث، راهاندازی، اداره کارخانجات صنعتی به منظور فروش، صدور محصولات پتروشیمی، انجام فعالیتهای تولیدی، صنعتی، بازرگانی و…است.
محل استقرار این شرکت منطقه پارس جنوبی(عسلویه) است.
بهزادی در گفت و گو با با اقتصاد درباره تاثیر تحریم ها و اعمال احتمالی آن بر روی صنایع پتروشیمی گفت: ما کمیته ریسک را تشکیل داده ایم و کاملا آماده مقابله با تحریم ها هستیم.
وی تاکید کرد: بعد از ۲۵ سال فعالیت در صنعت پتروشیمی اعتقادی به تحریم ندارم.
دیدگاهتان را بنویسید