×

بازگشت ۶ ملوان ایرانی دستگیر شده توسط گارد ساحلی پاکستان

  • کد نوشته: 119115
  • ۱۶ خرداد ۱۳۹۸
  • ۰
  • شش ملوان ایرانی دستگیر شده توسط گارد ساحلی پاکستان با تلاش و پیگیری‌های سرکنسولگری ایران از طریق پرواز ایران ایر به تهران بازگشتند.

    بازگشت ۶ ملوان ایرانی دستگیر شده توسط گارد ساحلی پاکستان
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، ۶ ملوان ایرانی دستگیر شده توسط گارد ساحلی پاکستان، امروز (پنج شنبه) مصادف با ایام عید سعید فطر، با تلاش و پیگیری‌های سرکنسولگری کشورمان در کراچی و همچنین مساعدت مقامات محلی آزاد و از طریق پرواز ایران ایر به تهران بازگشتند.


    ملوانان آزاد شده چندین ماه با اتهام و ادعای ورود به آب‌های پاکستان توسط نیروهای گارد ساحلی این کشور دستگیر و در بازداشت به سر می‌بردند. البته ملوانان دستگیر شده با رد این اتهام، اذعان دارند که در آب‌های بین المللی دستگیر شده اند.


    این چهارمین گروه از ملوانان زندانی طی دو سال اخیر است که با تلاش و پیگیری‌های سرکنسولگری کشورمان در کراچی آزاد شدند. پیش از این نیز طی سه مرحله ۴۱ ملوان ایرانی دیگر نیز آزاد شده بودند. لازم به توضیح است طی دو سال گذشته بیش از ۷۰ شهروند ایرانی محبوس در زندان‌های ایالت سند پاکستان آزاد و به کشور بازگشته‌اند./مهر


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *