دبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری به پایگاه خبری بااقتصاد گفت: نظرات فعالان نهادهای مالی گرفته شده و به سازمان بورس اوراق بهادار منتقل خواهد شدو نتایج و تصمیمات این نشست بعد از جمعبندی به اطلاع عموم خواهد رسید.
سعید اسلامی بیدگلی، افزود: اساسا دلیل این همه حساسیت فعالان بازار را نسبت به بازارپایه نمیدانم. به نظر میرسد وقتی کل معاملهگران بازارپایه حتی یک صدم معاملهگران بازار نیستند و درحالیکه اتفاقات مهم دیگری نیز در بازار میافتد اما این همه حساسیت ایجاد نمیشود، از این رو به نظر میرسد بخش بزرگی از معاملهگرانی که در آن بازار در حال فعالیت بودند و دارای کانالهای شلوغ تلگرامی هستند، به این هیجان دامن میزنند. چطور ممکن است که کل معاملهگران بازارپایه که کمتر از یک صدم کل بازار هستند، این همه سروصدا ایجاد کنند.
وی درپاسخ به اینکه یکی از اهداف اجرای این دستورالعمل محدود کردن فعالیت سفتهبازان است، گفت: قصد مسوولان سازمان بورس اوراق بهادار نیز همین بوده اما اینکه واقعا محقق میشود یا نه، طی این چند روز، با مدیران نهادهای مالی و فعالان به بحث و گفت و گو نشستیم.
اسلامی افزود: به نظر می رسد هدف اولیه سازمان این بوده که جلوی سفته بازی کاذب گرفته شود، ما با سفته بازی مخالف نیستیم و سفته بازی جزیی از بازار است. اما سفته بازی که به معنای دستکاری در قیمت و هدایت معاملات باشد، سفته بازی نامطلوب است.
وی تاکید کرد: در جلساتی که برگزار شد، به نظر میرسد راهکارهای بهتری هم برای مقابله با سفتهبازی نامطلوب وجود داشته باشد اما علت این حساسیتهای شدید برخی از فعالان این بازار سوال برانگیز است.
این خبر تکمیل میشود…
دیدگاهتان را بنویسید