به گزارش بااقتصاد، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در جلسه عمومی سازمان همکاری شانگهای، در پکن گفت: ما اطمینان داریم که دلیل واقعی تصمیم خروج یکجانبه امریکا از پیمان منع موشکهای هستهای میانبرد، ایستادگی چین و روسیه است.
شویگو افزود: این توافق در پی افزایش قدرت نظامی و اقتصادی چین و روسیه و همچنین افزایش همکاری این دو کشور، که به سود امریکا نبوده، متوقف شده است.
وزیر دفاع روسیه تاکید کرد: امریکا رسما روسیه را به نقض پیمان منع موشکهای هسته ای میانبرد متهم می کند در حالی که برای نخستین بار هواپیماهای بدون سرنشین با موشک های بالستیک با برد متوسط را مورد استفاده قرار داده و پرتابگرهای Mk-41 را نیز در خاک مستقر کرده است.
شایگو افزود: واشنگتن با وجود پیمان منع موشکهای هستهای میانبرد، در اروپا، مناطقی از آسیا و اقیانوسیه موشک های خود را مستقر می کند که باعث افزایش تنش در منطقه خواهد شد و کشورهایی که با این اقدامات موافقت می کنند، گروگان سیاست های امریکا هستند و بدون هیچگونه تردیدی مسکو مخالف چنین سناریویی است.
منبع: اسپوتنیک
دیدگاهتان را بنویسید