به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بشرویه روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: عصر روز گذشته بعد از گزارش آتش سوزی در روستای جوزردان واقع در ۳۴ کیلومتری بشرویه ماموران پاسگاه حفاطت منابع طبیعی بشرویه به محل حادثه اعزام شدند.
محمدرضا رفیعی افزود: با وجود صعب العبور بودن مسیر و دشواری تردد خودروها، یگان حفاظت منابع طبیعی با امکانات و تجهیزات لازم در سریع ترین زمان ممکن خود را به محل حادثه رساندند و در مدت ۴۶ دقیقه آتش مهار شد.
وی بیان کرد: اراضی که دچار حریق شد در مسیر رودخانه و دارای پوشش گیاهی درختان گز رودخانه ای، بیشه زارها و درختان بید چندین ساله و در برخی موارد بادامشک بوده است.
وی گفت: با برآورد پوشش گیاهی که در این منطقه گردشگری در آتش سوخته، خسارت اولیه وارد شده ۸۰ تا ۹۰ میلیون تومان تخمین زده شده است.
مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری بشرویه افزود: علت و چگونگی شروع آتش سوزی توسط کارشناسان در دست بررسی بوده و تاکنون دلیل آن مشخص نشده است.
وی با اشاره به تاثیر خشکسالی ها بر شکننده بودن محیط و امکان بروز آتش سوزی ناشی از خشکی محیط تاکید کرد: دامدارانی که از مراتع استفاده یا افرادی که در مناطق گردشگری حضور پیدا می کنند باید در صورت روشن کردن آتش، آن را خاموش کرده و از خاموش بودن کامل اطمینان حاصل کنند.
رفیعی اظهار کرد: افراد در صورت مشاهده هر گونه آتش سوزی از طریق سامانه امداد جنگل با شماره ۱۵۰۴ یا اداره منابع طبیعی تماس گرفته و حریق را گزارش دهند تا یگان حفاطت منابع طبیعی به موقع در محل حادثه حضور پیدا کرده و با مهار آن از بروز آسیب های جدی در اراضی منابع طبیعی و محیط زیست جلوگیری کنند.
شهر بشرویه در ۳۰۰ کیلومتری شمال غرب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.
منبع: ایرنا
دیدگاهتان را بنویسید