×

تخصیص ۱۳۰۰ میلیارد تومان به بخش صادرات

  • کد نوشته: 16459
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
  • ۰
  • رئیس سازمان توسعه وتجارت ، مجتبی خسرو تاج از اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد تومان به بخش صاردات خبر داد، وی برنامه این سازمان را برای سال آینده را تمرکز روی الگوهای مالی و تامین مالی متکی بر جزئیات صادر کنندگان اعلام کرد.

    تخصیص ۱۳۰۰ میلیارد تومان به بخش صادرات
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد” ، مجتبی خسروتاج امروز (۲۹ بهمن) در همایش تامین مالی صادرات اظهار کرد: اعتباری که از سوی مجلس برای حمایت از صادرات در نظر گرفته شده، به گونه‌ای است که امیدواریم بخشی از آن تحت عنوان کمک هزینه سود تسهیلات صادراتی لحاظ شود.


    وی افزود: اگر حتی قرار باشد به هر صادرکننده دو درصد جایزه صادراتی تعلق گیرد به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریمَ، اما به هرحال باید پذیرفت در این بخش محدودیت‌هایی وجود دارد.


    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر این‌که تامین مالی از مهم‌ترین دغدغه‌های صادرکنندگان به شمار می‌رود، گفت: این‌که صادرات چگونه می‌تواند منابع مورد نیاز را تهیه کند موضوع مهمی است که اگر با سازوکار تامین منابع مالی آشنایی نداشته باشیم، در فضای غیررقابتی قرار خواهیم گرفت.


    خسروتاج همچنین اظهار کرد: در سازمان توسعه تجارت در سال جدید تمرکز روی الگوهای مالی و مدل‌های تامین منابع مالی متکی بر جزئیات صادرکنندگان خواهد بود.


     


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *