×

گرانفروشی لبنیات کنترل شد/بازگشت قیمت محصولات لبنی به حالت قبل

  • کد نوشته: 17188
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۶
  • ۰
  • به دنبال افزایش غیرقانونی محصولات پر مصرف لبنی اقدامات نظارتی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان منجر به برگشت قیمت‌ها شد

    گرانفروشی لبنیات کنترل شد/بازگشت قیمت محصولات لبنی به حالت قبل
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با صدور اطلاعیه ای از افزایش محصولات پر مصرف لبنی را غیر قانونی اعلام کرد و از بازگشت قیمت ها به قبل از گرانی خبرداد.


    در این اطلاعیه آمده است: به دنبال افزایش غیرقانونی محصولات پر مصرف لبنی اعم از شیر، ماست و پنیر در برخی واحدهای تولیدی، اقدامات نظارتی این سازمان و همراهی اغلب واحدهای تولیدی، منجر به برگشت قیمت‌ها شد.


    سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در این اطلاعیه تاکید کرده است: واحدهایی که محصولات لبنی را همچنان گران می‌فروشند، پرونده تعزیراتی خود را سنگین تر خواهند کرد.


    در این اطلاعیه از مردم خواسته شده ضمن خرید نکردن از واحدهای متخلف، هرگونه تخلف را از طریق سامانه تلفنی ۱۲۴ به سازمان های نظارتی اطلاع دهند.


     


    منبع: مهر

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *